Results 1 to 5 of 5

Thread: mailbox log

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    70
    Rep Power
    6

    Question mailbox log

    hello All

    I find the below in mailbox log:

    com.zimbra.cs.service.admin.AdminServiceException: No such waitset: WaitSet-1dbf5fb1-bc78-400a-a886-9f9f5bb491fd
    ExceptionId:btpool0-69:1248643002343:f4a6490b34bbfe60
    Code:admin.NO_SUCH_WAITSET Argid, STR, "WaitSet-1dbf5fb1-bc78-400a-a886-9f9f5bb491fd")
    at com.zimbra.cs.service.admin.AdminServiceException. NO_SUCH_WAITSET(AdminServiceException.java:33)
    at com.zimbra.cs.service.mail.WaitSetRequest.staticHa ndle(WaitSetRequest.java:178)
    at com.zimbra.cs.service.mail.WaitSetRequest.handle(W aitSetRequest.java:141)

    CAn you plz guide on what is the issue?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Is it causing you a issue at all ? It would be useful if you were to updated your profile with the following output so we know which version of ZCS you are running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    70
    Rep Power
    6

    Default

    ZCS 5.0.9

    Foubnd the messages in the log so just wanted to confirm what they are for?

    as well as
    zimbra.log
    Jul 27 04:02:02 mta2 sendmail[5536]: n6R122kQ005536: from=root, size=53064, class=0, nrcpts=1, msgid=<200907270102.n6R122kQ005536@mta2.domain>, relay=root@localhost
    Jul 27 04:02:02 mta2 postfix/smtpd[5551]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Jul 27 04:02:02 mta2 postfix/smtpd[5551]: setting up TLS connection from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Jul 27 04:02:02 mta2 postfix/smtpd[5551]: TLS connection established from localhost.localdomain[127.0.0.1]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
    Jul 27 04:02:02 mta2 sendmail[5536]: STARTTLS=client, relay=[127.0.0.1], version=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
    Jul 27 04:02:02 mta2 postfix/smtpd[5551]: NOQUEUE: reject: RCPT from localhost.localdomain[127.0.0.1]: 554 5.7.1 <root@mta2.domain>: Sender address rejected: Access denied; from=<root@mta2.domain> to=<root@mta.domain> proto=ESMTP helo=<mta2.mta2.domain>
    Jul 27 04:02:02 mta2 sendmail[5536]: n6R122kQ005536: to=root, ctladdr=root (0/0), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=83064, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=5.7.1, stat=Service unavailable
    Jul 27 04:02:02 mta2 sendmail[5536]: n6R122kQ005536: n6R122kR005536: DSN: Service unavailable
    Jul 27 04:02:11 mta2 amavis[22845]: (22845-03) FWD via SMTP: <> -> <root@mta2.mta2.domain>,BODY=7BIT 250 2.6.0 Ok, id=22845-03, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 9F74A13051A
    Jul 27 04:02:11 mta2 amavis[22845]: (22845-03) Passed CLEAN, LOCAL [127.0.0.1] [127.0.0.1] <> -> <root@mta2.mta2.domain>, Message-ID: <200907270102.n6R122kR005536@mta2.mta2.domain>, mail_id: qpZoTtLIm+1b, Hits: -4.399, size: 56886, queued_as: 9F74A13051A, 8503 ms
    Jul 27 04:02:11 mta2 postfix/smtp[5555]: 1708B130517: to=<root@mta2.mta2.domain>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=8.6, delays=0.1/0.01/0/8.5, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok: queued as 9F74A13051A)
    Jul 27 04:02:11 mta2 postfix/qmgr[4143]: 1708B130517: removed
    Jul 27 04:02:11 mta2 postfix/smtp[6203]: 9F74A13051A: to=<root@mta2.mta2.domain>, relay=none, delay=0.09, delays=0.07/0.02/0/0, dsn=5.4.6, status=bounced (mail for mta.domain loops back to myself)

    messages which are in zimbra.log

    Please do help

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Has your SSL certificate expired ? I see you are using 5.0.9 aswell; have you considered upgrading ?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    70
    Rep Power
    6

    Default

    Will be upgarding soon.
    can you plese let me know abt the log messages.
    Last edited by tiarra; 07-28-2009 at 03:03 AM.

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 03:27 PM
  2. [Installation] Zimbra Desktop - Ubuntu 8.04 Hardy
    By kaltera in forum Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2008, 05:43 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 02-27-2008, 05:17 PM
  4. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  5. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 10:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •