Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Does anyone have an external Yahoo IMAP account working in 5.0.18?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default Does anyone have an external Yahoo IMAP account working in 5.0.18?

    All of our external Yahoo IMAP accounts stopped working with the upgrade to 5.0.18. They all get the same authentication error.

    Worked prior (we were on 5.0.11).

    So I would just like to establish whether it's just us or not.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default

    53 views and no one has an external Yahoo account setup in 5.0.18?

    Help?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default One more try?

    I really am hoping that someone will tell me one way or another, if Yahoo email via external IMAP works in 5.0.18 or not.

    It worked until I upgraded from 5.011. Everything else still works.

    I REALLY would love to know if it's my installation only.

    Anyone?

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Location
    California!
    Posts
    226
    Rep Power
    7

    Default

    I didn't realize Yahoo supported an extenal IMAP connection. Then again, I haven't touched my free account in a while...

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default

    It always worked via ZCS external accounts. Until 5.0.18.

    Hopefully 6.0 will fix it.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    7

    Default

    Unfortunately, 6.0 did not fix this. And also unfortunately, I didn't see this thread before upgrading from y 5.0.16 install.

    sigh

  7. #7
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default

    Thank you for letting me know that it's not just me. So now the question is, what broke it?

  8. #8
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by samgreco View Post
    Thank you for letting me know that it's not just me. So now the question is, what broke it?
    what about, when will this be fixed?

  9. #9
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    What error message are you getting? I haven't had any user complaints about this..

    Also, is there a bug filed for this if it's being seen by multiple people? Nothing will get fixed without a bug report.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default

    Bug was filed here #40788.

    Error is;

    2009-09-05 11:05:40,066 INFO [btpool0-815]
    [name=sam@xxxxx.xxx;mid=2;ip=xxx.xxx.xxx.xxx;ua=Zim braWebClient - FF3.0
    (Win)/5.0.18_GA_3011.RHEL5;] datasource - Testing: DataSource: { id=TestId,
    type=imap, isEnabled=false, name=Test, host=imap.mail.yahoo.com, port=143,
    connectionType=cleartext, username=greco_sam, folderId=-1 }
    2009-09-05 11:05:40,417 WARN [btpool0-815]
    [name=sam@xxxxx.xxx;mid=2;ip=xxx.xxx.xxx.xxx;ua=Zim braWebClient - FF3.0
    (Win)/5.0.18_GA_3011.RHEL5;] datasource - Test failed: DataSource: { id=TestId,
    type=imap, isEnabled=false, name=Test, host=imap.mail.yahoo.com, port=143,
    connectionType=cleartext, username=greco_sam, folderId=-1 }
    com.zimbra.common.service.ServiceException: system failure: Unable to connect
    to mail store: DataSource: { id=TestId, type=imap, isEnabled=false, name=Test,
    host=imap.mail.yahoo.com, port=143, connectionType=cleartext,
    username=greco_sam, folderId=-1 }
    ExceptionId:btpool0-815:1252166740417:1a05161d6f7b5d18
    Code:service.FAILURE

    and it goes on...

Similar Threads

  1. [SOLVED] Sudden problem synching with gmail
    By bouchardpie in forum Error Reports
    Replies: 8
    Last Post: 09-09-2010, 09:50 AM
  2. how to send mail by external account
    By ohm_g7 in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2008, 11:30 PM
  3. External account get mail automatic
    By ohm_g7 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-23-2008, 07:09 PM
  4. External Account Error -- Possible bug?
    By starcenterlr in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 11-06-2008, 07:09 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-13-2008, 10:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •