Results 1 to 3 of 3

Thread: unable to receive messages from certain domains

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Red face unable to receive messages from certain domains

    Hi there,

    We've been happily running an zcs-5.0.16_GA_2921.DEBIAN4.0.20090429055651 for more than a month. Unfortunately a few days ago we started to be unable to receive messages from a couple of domains (which we already whitelisted), we can send messages to them but not recieving them but unfortunately nothing shows up at any of the logs, so we decided to make some external test at Free online network utilities - traceroute, nslookup, automatic whois lookup, ping, finger using the "Email Dossier" tool they offer.

    The results show that there's an error stablishing the SMTP connection, which we suspect, could be the root cause of our problem.

    The following are the results:

    Code:
    SMTP session
    
    [Contacting mail.dominio.com [1.2.3.4]...]
    [Connected]
    220 mail1.dominio.com ESMTP Postfix
    EHLO hexillion.com
    250-mail1.dominio.com
    250-PIPELINING
    250-SIZE 23239680
    250-VRFY
    250-ETRN
    250-STARTTLS
    250-AUTH PLAIN LOGIN
    250-AUTH=PLAIN LOGIN
    250-ENHANCEDSTATUSCODES
    250-8BITMIME
    250 DSN
    MAIL FROM:<HexValidEm...@hexillion.com>
    250 2.1.0 Ok
    RCPT TO:<usuarioval...@dominio.com>
    [Timed out]
    When we perform the same test against an account from a different domain (google mail in this case), the results are the following:

    Code:
    SMTP session
    
    [Contacting gmail-smtp-in.l.google.com [72.14.247.27]...]
    [Connected]
    220 mx.google.com ESMTP 21si3356922agb.65
    EHLO hexillion.com
    250-mx.google.com at your service, [70.84.211.98]
    250-SIZE 35651584
    250-8BITMIME
    250-ENHANCEDSTATUSCODES
    250 PIPELINING
    MAIL FROM:<HexValidEm...@hexillion.com>
    250 2.1.0 OK 21si3356922agb.65
    RCPT TO:<usua...@gmail.com>
    250 2.1.5 OK 21si3356922agb.65
    RSET
    250 2.1.5 Flushed 21si3356922agb.65
    QUIT
    221 2.0.0 closing connection 21si3356922agb.65
    [Connection closed]
    We've been googling and searching on forums for this strange behavior but we've been unable to resolve it.

    Thanks in advance for your kind help, which is much appreciated.

    Greetings,

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    594
    Rep Power
    8

    Default

    This somehow seems to be issue of blocking domain hexillion.com. There must be something getting logged to /var/log/zimbra.log

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Colombia
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default

    I keep the same problem ... and the same question

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 08:34 AM
  2. Replies: 17
    Last Post: 08-30-2010, 12:59 PM
  3. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 07:52 AM
  4. Zimbra unable to send messages after OS/Zimbra upgrade
    By tililae1 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2009, 01:20 AM
  5. Spam assassain not traiing properly!
    By Mike T in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2006, 02:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •