Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't get (external) aliases to work.

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default Can't get (external) aliases to work.

    Hi

    I have read everything i have found on this forum regarding how to get aliases to work. But nothing I have found works for me. I have an external program that I need to pass some emails through. In the old days it was easy with /etc/aliases. But the Zimbra and postfix combo seems to ignore /etc/aliases, at least it does for me.

    Any one done this on a setup like mine?


    I am running Release 5.0.14_GA_2850.RHEL4_20090303132820 CentOS4 FOSS edition.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Welcome to the forums

    Are you not able to create the aliases in the ZCS Admin GUI ?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    I have not tried that. Is it possible to create an alias in the ZCS Admin GUI and point it to an external program?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

Similar Threads

  1. Problem with Aliases
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-22-2011, 05:47 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-22-2008, 08:47 PM
  3. Dealing with external aliases file import
    By anthonygreen77 in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2008, 06:31 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 01-29-2007, 02:16 PM
  5. Replies: 42
    Last Post: 08-11-2006, 09:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •