Results 1 to 6 of 6

Thread: Signature Problem

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Unhappy Signature Problem

    Are you still having this problem? We have one user who's signature is being replaced with a single "s" until the page is refreshed. If you've fixed it please post the fix.

    Thanks in advance!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by jcizzard View Post
    Are you still having this problem? We have one user who's signature is being replaced with a single "s" until the page is refreshed. If you've fixed it please post the fix.
    This user has Zimbra Desktop? The same question as the one above, which version of ZD are you running?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    This is using the advanced web client. The version of the Zimbra server is 5.0.15.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by jcizzard View Post
    This is using the advanced web client. The version of the Zimbra server is 5.0.15.
    Then you've posted in the wrong forums, this thread is in the Zimbra Desktop forum. I'll move your post to a new thread.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    Sorry about that... Thanks for moving it.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    Has anyone had a user whose signature was replaced with a single letter until the advanced web client was refreshed?

Similar Threads

  1. Signature Problem
    By mreadings in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-2009, 08:47 AM
  2. Signature problem
    By jwilso2 in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 02-20-2009, 03:16 AM
  3. signature problem
    By chawkins88 in forum General Questions
    Replies: 7
    Last Post: 07-20-2008, 04:32 AM
  4. Missing Email Problem
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2008, 11:01 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •