Results 1 to 3 of 3

Thread: Introducing Zimbra Into An Ms Exchange Email Environment

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Introducing Zimbra Into An Ms Exchange Email Environment

    I am hoping someone can help me on this.

    We run an MS Exchange environment today with over 10K+ mailboxes.

    Recently we have been looking at Zimbra and have decided to run an operational POC to get greater buy-in from eveyone else.

    In reality I do not see a total move away from MS very soon in our horizon but we do want to move majority of users to Zimbra ultimately.

    We have set up the Zimbra Server as secondary to MS Exchange on the domain. Using Microsoft's KB we set up a shared SMTP space for Zimbra and MS Exchange.

    That is the background to the problem.

    The problem: We have mail traffic going from Zimbra to MS Exchange users but the mail flow from MS Exchange to Zimbra still does not happen.

    My question: Is there anyone who has sucessfully implementated ZCS where Zimbra runs as a secondary email system in the same domain with MS Exchange? I would love to have their comments and help.

    I need to get this POC off the ground before people lose interest.

    KR

    Kaycee

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Did you follow this Split Domain article?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default RE:Introducing Zimbra Into An Ms Exchange Email Environment Reply to Thread

    Yes we used the Split Domain article and configured Zimbra as the secondary system.

Similar Threads

  1. Upgrade to ZCS 5.10
    By blozancic in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2008, 09:03 AM
  2. [SOLVED] parts_decode_ext error
    By jsabater in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2008, 08:24 AM
  3. zimbra install with perpetually broken logger/stats
    By jptech in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-2008, 03:33 PM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  5. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •