Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: logo not showing

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    48
    Rep Power
    6

    Default logo not showing

    hi,

    we have a foss edition right now.. if we access the server usin an IP address ,we can see the LoginBanner, AppBanner and favicon. However, if we acess through the server mail address we can't see any of these..

    Any sugestions

    Abby

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    There should be no reason why the logo doesn't appear, are you sure you have a valid hosts file and DNS A & MX records pointing to your server (the fact it works with an IP but not the FQDN indicates you have a problem)?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    48
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    There should be no reason why the logo doesn't appear, are you sure you have a valid hosts file and DNS A & MX records pointing to your server (the fact it works with an IP but not the FQDN indicates you have a problem)?
    yes... the hosts file on the client machines show
    172.16.10.88 xyz.abc.com (not real name)

    the hosts file on my sys show
    172.16.10.88 xyz.abc.com

    the DNS A shows
    abc A 172.16.10.88


    the DNS MX shows

    abc MX abc

    the DNS MX records mail relay list and the NS records shows

    xyz.com
    xyz.abc.com

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by bluebriarrose View Post
    yes... the hosts file on the client machines show
    172.16.10.88 xyz.abc.com (not real name)
    You don't need that entry on any of the client machines.

    Quote Originally Posted by bluebriarrose View Post
    the hosts file on my sys show
    172.16.10.88 xyz.abc.com
    That's incorrect, it should be of the format:

    Code:
    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    172.16.10.88    xyz.abc.com xyz

    Quote Originally Posted by bluebriarrose View Post
    the DNS A shows
    abc A 172.16.10.88


    the DNS MX shows

    abc MX abc

    the DNS MX records mail relay list and the NS records shows

    xyz.com
    xyz.abc.com
    Posting your output like this isn't all that useful, it would be far better to post the actual output of the dig and cat commands so we can verify the actual output.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    48
    Rep Power
    6

    Default

    could you please give me the commands

  6. #6
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    48
    Rep Power
    6

    Default

    the previous output was of the hosts.conf file ... not the hosts file... my mistake

  7. #7
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by bluebriarrose View Post
    could you please give me the commands
    They're all over the forums but here they are again:

    Code:
    cat /etc/resolv.conf
    cat /etc/hosts
    dig yourdomain.com any
    dig yourdomain.com mx
    host `hostname` <-- use that exact command with backticks not single quotes
    They should be run on your Zimbra server.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    48
    Rep Power
    6

    Default

    hostname
    cccbl

  9. #9
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    48
    Rep Power
    6

    Default

    dig citizecredit.com mx

    ; <<>> DiG 9.3.4 <<>> citizecredit.com mx
    ;; global options: printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 10816
    ;; flags: qr rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 13, ADDITIONAL: 0

    ;; QUESTION SECTION:
    ;citizecredit.com. IN MX

    ;; AUTHORITY SECTION:
    . 3600000 IN NS H.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS I.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS J.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS K.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS L.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS M.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS A.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS B.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS C.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS D.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS E.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS F.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS G.ROOT-SERVERS.NET.

    ;; Query time: 0 msec
    ;; SERVER: ::1#53(::1)
    ;; WHEN: Wed Aug 26 12:55:33 2009
    ;; MSG SIZE rcvd: 245

  10. #10
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    48
    Rep Power
    6

    Default

    dig citizecredit.com any

    ; <<>> DiG 9.3.4 <<>> citizecredit.com any
    ;; global options: printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 46118
    ;; flags: qr rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 13, ADDITIONAL: 0

    ;; QUESTION SECTION:
    ;citizecredit.com. IN ANY

    ;; AUTHORITY SECTION:
    . 3600000 IN NS G.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS H.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS I.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS J.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS K.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS L.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS M.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS A.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS B.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS C.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS D.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS E.ROOT-SERVERS.NET.
    . 3600000 IN NS F.ROOT-SERVERS.NET.

    ;; Query time: 0 msec
    ;; SERVER: ::1#53(::1)
    ;; WHEN: Wed Aug 26 12:56:52 2009
    ;; MSG SIZE rcvd: 245

Similar Threads

  1. NE Theme Problem With Changed Logo Files
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 12-21-2008, 02:13 PM
  2. [SOLVED] Zimbra Logo and Zimbra Power Logo
    By bibo in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 09-15-2008, 09:05 AM
  3. company logo along with zimbra logo.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2008, 12:06 PM
  4. Can we add company logo with zimbra logo name?
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-2008, 03:14 AM
  5. Zimbra OSS: Adding a logo
    By jooray in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-2007, 12:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •