Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra account to send external mail

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default Zimbra account to send external mail

    Zimbra always on my cross.

    Currently I have the server working with users who manage between them to send us amail.

    Since I created the mail server with this account: ecomail.local

    Now I want to create an account that I am able to send external email instead ecomail.it with accounts (recorded on register).

    Someone knows how to solve this problem indicate?

    Sorry for my english translated

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Hello everyone, I have not solved: (but I noticed something in your control panel account, the ability to create an external account, like this: the administration interface

    1 - interface for account management, domains and servers
    2 - I created a new domain, named ecomail.it,
    3 - the GAP and LDAP do not know what they are even if I tried to tell me but too difficult, so I left everything default
    4 - when brower account I created (matched to the default) the new account
    5 - set the required parameters with password and other
    6 - tells me that the text was successful

    But when I send an email I get the notification that has not been sent.

    Why?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    No one has any advice for me?

    I do not know where else to inform me.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    nobody knows how to help me?

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 08:25 PM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •