Results 1 to 3 of 3

Thread: Server Shuts Down

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    227
    Rep Power
    8

    Default Server Shuts Down

    Since the update from 5.18 to 6 OSS Zimbra, our server shuts down once a day. I don't know if this is zimbra related but i thought i would post on the zimbra forums 1 since the uopdate this happens and 2 because of the following message log:
    Sep 6 16:31:30 xx /usr/sbin/namcd[11751]: ldap_initconn: LDAP bind failed (error = [81]), trying to connect to alternative LDAP server
    Sep 6 16:31:30 xx /usr/sbin/namcd[11751]: Unknown error returned reading configuration parameter: alternative-ldap-server-list
    Sep 6 16:31:34 xx /usr/sbin/namcd[11751]: ldap_initconn: LDAP bind failed (error = [81]), trying to connect to alternative LDAP server
    Sep 6 17:26:25 xx syslog-ng[2396]: syslog-ng version 1.6.8 starting

    You can see that the server shut down during the zimbra LDAP error and the last line is the start up message. Anybody else experiencing this or can tell us about the LDAP error?
    As i edit this i see that this may not even be zimbra related. We have Novell NDS also running on this server (zimbra bound to 1 ip and NDS bound to a different IP). Gonna stop the NDS service and see if the shut down happens......

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Are you using internal or external authentication ?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    227
    Rep Power
    8

    Default

    Using external auth, AD, but users aren't having any problems logging in.

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. [SOLVED] Problems receiving mail with Zimbra
    By jsr in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 08-08-2009, 08:15 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 08-07-2008, 05:18 AM
  4. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  5. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •