Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Error : mail.NO_SUCH_BLOB

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    FRANCE
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Error : mail.NO_SUCH_BLOB

    Hi Everybody,

    ZIMBRA NE 5.0.16
    Centos 5.2

    I explain you my problem.

    I've a ESX 3.5 Farm with my Zimbra running. I decided to migrate my ESX 3.5 to Vsphere. I upgraded my ESX server correctly, and so on ...
    I upgraded my Zimbra Virtual machine to VMWare Version 7.

    I started the virtual machine, Zimbra has started correctly, an user can log into the webmail but when he wants read an email, send an email or what ever you want, I had this error : unknown error (mail.NO_SUCH_BLOB)

    I ran the zmfixperms script without success ....
    I search on the forum but nothing seems working.

    I don't know what to do ... nobody can receive an email ...

    Help me please

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    England.
    Posts
    927
    Rep Power
    10

    Default

    Is the mailstore still mounted in the same place as it was and accessible? At first glance it sounds like the mailstore is missing.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    FRANCE
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    Hi,

    It was exactly the problem. After the virtual machine tools has been updated the fstab file has been corrupted ... The mailstore is on another mount point.

    I repaired the fstab file, all is working fine.

    You can closed the post.

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •