Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: Error: leaving messages on server requires support for UIDL

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ITALY
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default Error: leaving messages on server requires support for UIDL

    I've installed zimbra ver. 5.0.18 on ubuntu 8.o4 and all run well...
    but.. the users haven't founded there any confirmation receipt...
    so I decided to upgrade ver 5.0.18 to 6.0

    Ohhh there I found receipt BUT a surprise....

    when I add an account to retrieve via pop3 a mail from an mailbox
    i recieve this error:

    Error on external account
    leaving messages on server requires support for UIDL


    Have an idea how to resolve this problem ???

    In previous version there was any problem !!!!!

    Ciao

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    98
    Rep Power
    7

    Default

    please use the search engine, there are many threads discussing this problem

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ITALY
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default Yes.. about client

    Sorry I've found 2 thread about zimbra client desktop but not about server
    and no solution...

    have you any suggestion ?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    98
    Rep Power
    7

    Default

    sry, i have the same problem.
    in the meantime i switched back to the old version

  5. #5
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ITALY
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default How Difficult Is Downgrade ?

    how difficult is
    downgrade from VER 6 TO 5 ???

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by LeoOfVenice View Post
    how difficult is
    downgrade from VER 6 TO 5 ???
    You'll break your server if you try that, there are changes that you can't undo - do NOT try it. If you took a backup before the upgrade you can restore that or you can set-up a second server and move your mail to that.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ITALY
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default Downgrade

    Thanks I suggest to insert a warning about downgrade into installation note of ver 6.0

  8. #8
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Italy, Verona
    Posts
    11
    Rep Power
    8

    Default

    incredible.... i need to upgrade for resolve 20.000 bugs and i can't do it for this problem....

  9. #9
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default

    Same problem here. Is there a bug filed for this?

    Nevermind, found the bug: 41213

    Please vote for this bug if you want it fixed!
    Last edited by infosyst; 09-30-2009 at 04:01 PM. Reason: Found the bug I was looking for

  10. #10
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

Similar Threads

  1. LDAP Upgrade Failures
    By Bharanisr in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-27-2009, 12:19 PM
  2. [SOLVED] Problems receiving mail with Zimbra
    By jsr in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 08-08-2009, 09:15 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-28-2008, 11:07 AM
  4. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  5. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •