Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: [SOLVED] Emails containing word attachments sometimes don't arrive

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Emails containing word attachments sometimes don't arrive

    Can anyone shed any light on this problem? Customer sent us an email with a word attachment which we didn't receive. She sent it several more times with the same result. Eventually sent it to one of our staff's hotmail acount where it duly arrived. We amended the word document and sent it back to the customer from zimbra (5.0.18) web client and she received it. As an experiment we then sent the attachment from the staff members hotmail account to the staff member's zimbra account - the mail didn't arrive. Then sent it internally (i.e. zimbra to zimbra) and it did deliver. The attachment is a pretty standard word doc about 5mb with photos included so I don't think it's being blocked by size.

    This is not the first time that customers have claimed they have sent us word docs that we did not receive although we regularly do receive such attachments from other senders. Seems to be a random occurence.

    Any ideas? Our OS is sles10 with zimbra NE 5.0.18

    Simon

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    i'd start in /var/log/zimbra.log and look at if it's even making it to the front door i.e. if postfix sees the connect from their mailserver and delivery (or attempted delivery) of the message

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    OK, have looked in zimbra.log and the message is arriving at the server but is not being delivered to my mailbox. In the extract below the sender is douglas@oakestates.co.uk and the recipient is simon@oaklets.co.uk, there is a small word attachment.

    Sep 11 11:11:45 mailserver amavis[13131]: (13131-15) Checking: Qk3vnxSwQS5U [216.146.32.61] <douglas@oakestates.co.uk> -> <simon@oaklets.co.uk>
    Sep 11 11:11:59 mailserver postfix/smtpd[3700]: connect from localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 11:11:59 mailserver postfix/smtpd[3700]: EC2EEA05FF: client=localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 11:11:59 mailserver postfix/cleanup[3688]: EC2EEA05FF: message-id=<532755CCE6EC4FDD89E63BF63B299F56@Douglas>
    Sep 11 11:12:00 mailserver postfix/smtpd[3700]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 11:12:00 mailserver postfix/qmgr[10307]: EC2EEA05FF: from=<douglas@oakestates.co.uk>, size=33373, nrcpt=1 (queue active)
    Sep 11 11:12:00 mailserver amavis[13131]: (13131-15) FWD via SMTP: <douglas@oakestates.co.uk> -> <simon@oaklets.co.uk>,BODY=7BIT 250 2.6.0 Ok, id=13131-15, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as EC2EEA05FF
    Sep 11 11:12:00 mailserver amavis[13131]: (13131-15) Passed CLEAN, [216.146.32.61] [92.24.100.89] <douglas@oakestates.co.uk> -> <simon@oaklets.co.uk>, Message-ID: <532755CCE6EC4FDD89E63BF63B299F56@Douglas>, mail_id: Qk3vnxSwQS5U, Hits: 0.922, size: 32733, queued_as: EC2EEA05FF, 14401 ms
    Sep 11 11:12:00 mailserver postfix/smtp[3689]: 2F6E29F345: to=<simon@oaklets.co.uk>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=15, delays=0.47/0/0/14, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok: queued as EC2EEA05FF)
    Sep 11 11:12:00 mailserver postfix/qmgr[10307]: 2F6E29F345: removed
    Sep 11 11:12:00 mailserver postfix/lmtp[3703]: EC2EEA05FF: to=<simon@oaklets.co.uk>, relay=mail-oaklets.co.uk[10.10.10.40]:7025, delay=0.15, delays=0.09/0.01/0/0.05, dsn=2.1.5, status=sent (250 2.1.5 OK)
    Sep 11 11:12:00 mailserver postfix/qmgr[10307]: EC2EEA05FF: removed
    Sep 11 11:12:03 mailserver sudo: zimbra : TTY=unknown ; PWD=/opt/zimbra ; USER=root ; COMMAND=/opt/zimbra/libexec/zmmailboxdmgr status
    Sep 11 11:12:03 mailserver zmmailboxdmgr[12592]: status requested
    Sep 11 11:12:03 mailserver zmmailboxdmgr[12592]: status OK
    Sep 11 11:12:03 mailserver sudo: zimbra : TTY=unknown ; PWD=/opt/zimbra ; USER=root ; COMMAND=/opt/zimbra/libexec/zmmtastatus
    Sep 11 11:12:03 mailserver zimbramon[12448]: 12448:info: 2009-09-11 11:12:01, STATUS: mail-oaklets.co.uk: antispam: Running
    Sep 11 11:12:03 mailserver zimbramon[12448]: 12448:info: 2009-09-11 11:12:01, STATUS: mail-oaklets.co.uk: antivirus: Running
    Sep 11 11:12:03 mailserver zimbramon[12448]: 12448:info: 2009-09-11 11:12:01, STATUS: mail-oaklets.co.uk: ldap: Running
    Sep 11 11:12:03 mailserver zimbramon[12448]: 12448:info: 2009-09-11 11:12:01, STATUS: mail-oaklets.co.uk: logger: Running
    Sep 11 11:12:03 mailserver zimbramon[12448]: 12448:info: 2009-09-11 11:12:01, STATUS: mail-oaklets.co.uk: mailbox: Running
    Sep 11 11:12:03 mailserver zimbramon[12448]: 12448:info: 2009-09-11 11:12:01, STATUS: mail-oaklets.co.uk: mta: Running
    Sep 11 11:12:03 mailserver zimbramon[12448]: 12448:info: 2009-09-11 11:12:01, STATUS: mail-oaklets.co.uk: snmp: Running
    Sep 11 11:12:03 mailserver zimbramon[12448]: 12448:info: 2009-09-11 11:12:01, STATUS: mail-oaklets.co.uk: spell: Running
    Sep 11 11:12:03 mailserver zimbramon[12448]: 12448:info: 2009-09-11 11:12:01, STATUS: mail-oaklets.co.uk: stats



    The mail did not arrive in my mailbox. The sender was using outlook express.
    Shortly before a larger word attachment was properly delivered from bonnietarling@ntlworld.com to simon@oaklets.co.uk - see the following extract from zimbra.log.

    Sep 11 10:14:25 mailserver postfix/qmgr[10307]: BCC90A08D6: removed
    Sep 11 10:14:26 mailserver amavis[11169]: (11169-06) Checking: 05vy3dxa0icZ [216.146.33.138] <bonnietarling@ntlworld.com> -> <simon@oaklets.co.uk>
    Sep 11 10:14:28 mailserver amavis[11169]: (11169-06) spam_scan: not wasting time on SA, message longer than 524288 bytes: 2030+7176945
    Sep 11 10:14:28 mailserver postfix/smtpd[6975]: connect from localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 10:14:28 mailserver postfix/smtpd[6975]: 129C0A0C8D: client=localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 10:14:28 mailserver postfix/cleanup[7451]: 129C0A0C8D: message-id=<20090911101413.KZ4HL.40647.root@web06-winn.ispmail.private.ntl.com>
    Sep 11 10:14:29 mailserver postfix/lmtp[6976]: 672A0A1036: to=<simon@oaklets.co.uk>, relay=mail-oaklets.co.uk[10.10.10.40]:7025, delay=4, delays=0.32/0.19/0.01/3.5, dsn=2.1.5, status=sent (250 2.1.5 OK)
    Sep 11 10:14:29 mailserver postfix/qmgr[10307]: 672A0A1036: removed
    Sep 11 10:14:30 mailserver postfix/qmgr[10307]: 129C0A0C8D: from=<bonnietarling@ntlworld.com>, size=7272728, nrcpt=1 (queue active)
    Sep 11 10:14:30 mailserver postfix/smtpd[6975]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 10:14:30 mailserver amavis[11169]: (11169-06) FWD via SMTP: <bonnietarling@ntlworld.com> -> <simon@oaklets.co.uk>,BODY=7BIT 250 2.6.0 Ok, id=11169-06, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 129C0A0C8D
    Sep 11 10:14:30 mailserver amavis[11169]: (11169-06) Passed CLEAN, [216.146.33.138] [81.103.221.25] <bonnietarling@ntlworld.com> -> <simon@oaklets.co.uk>, Message-ID: <20090911101413.KZ4HL.40647.root@web06-winn.ispmail.private.ntl.com>, mail_id: 05vy3dxa0icZ, Hits: -, size: 7272225, queued_as: 129C0A0C8D, 4727 ms
    Sep 11 10:14:30 mailserver postfix/smtp[8743]: 1CC376E58F: to=<simon@oaklets.co.uk>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=14, delays=8.6/0.19/0/4.7, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok: queued as 129C0A0C8D)
    Sep 11 10:14:30 mailserver postfix/qmgr[10307]: 1CC376E58F: removed
    Sep 11 10:14:36 mailserver postfix/lmtp[6976]: 129C0A0C8D: to=<simon@oaklets.co.uk>, relay=mail-oaklets.co.uk[10.10.10.40]:7025, delay=8.1, delays=2.6/0.01/0.03/5.4, dsn=2.1.5, status=sent (250 2.1.5 OK)
    Sep 11 10:16:19 mailserver sudo: zimbra : TTY=unknown ; PWD=/ ; USER=root ; COMMAND=/opt/zimbra/libexec/zmmailboxdmgr status
    Sep 11 10:16:19 mailserver zmmailboxdmgr[9736]: status requested
    Sep 11 10:16:19 mailserver zmmailboxdmgr[9736]: status OK
    Sep 11 10:16:19 mailserver sudo: zimbra : TTY=unknown ; PWD=/ ; USER=root ; COMMAND=/opt/zimbra/libexec/zmmtastatus
    Sep 11 10:16:21 mailserver sudo: zimbra : TTY=unknown ; PWD=/ ; USER=root ; COMMAND=/opt/zimbra/libexec/zmmailboxdmgr status
    Sep 11 10:16:21 mailserver zmmailboxdmgr[9800]: status requested
    Sep 11 10:16:21 mailserver zmmailboxdmgr[9800]: status OK
    Sep 11 10:16:27 mailserver postfix/smtpd[25789]: connect from mxout-204-iad.mailhop.org[216.146.32.204]


    The same sender then sent the same message and attachment to bonnie@oaklets.co.uk and this time the mail was not delivered - see the following extract.

    Sep 11 10:24:07 mailserver postfix/smtpd[13553]: 4A2547116F: client=localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 10:24:07 mailserver postfix/cleanup[13306]: 4A2547116F: message-id=<20090911102323.ZIEKJ.40976.root@web06-winn.ispmail.private.ntl.com>
    Sep 11 10:24:08 mailserver postfix/smtpd[13553]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 10:24:08 mailserver postfix/qmgr[10307]: 4A2547116F: from=<bonnietarling@ntlworld.com>, size=7272740, nrcpt=1 (queue active)
    Sep 11 10:24:08 mailserver amavis[1973]: (01973-13) FWD via SMTP: <bonnietarling@ntlworld.com> -> <bonnie@oaklets.co.uk>,BODY=7BIT 250 2.6.0 Ok, id=01973-13, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 4A2547116F
    Sep 11 10:24:08 mailserver amavis[1973]: (01973-13) Passed CLEAN, [216.146.33.208] [81.103.221.25] <bonnietarling@ntlworld.com> -> <bonnie@oaklets.co.uk>, Message-ID: <20090911102323.ZIEKJ.40976.root@web06-winn.ispmail.private.ntl.com>, mail_id: hhICSuvi5hw0, Hits: -, size: 7272235, queued_as: 4A2547116F, 2728 ms
    Sep 11 10:24:08 mailserver postfix/smtp[13550]: 520DE85C31: to=<bonnie@oaklets.co.uk>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=13, delays=10/0.01/0/2.7, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok: queued as 4A2547116F)
    Sep 11 10:24:08 mailserver postfix/qmgr[10307]: 520DE85C31: removed
    Sep 11 10:24:09 mailserver postfix/lmtp[13556]: 4A2547116F: to=<bonnie@oaklets.co.uk>, relay=mail-oaklets.co.uk[10.10.10.40]:7025, delay=2.4, delays=0.82/0.01/0.01/1.6, dsn=2.1.5, status=sent (250 2.1.5 OK)
    Sep 11 10:24:09 mailserver postfix/qmgr[10307]: 4A2547116F: removed
    Sep 11 10:24:11 mailserver postfix/smtpd[25789]: connect from mxout-118-ewr.mailhop.org[216.146.33.118]
    Sep 11 10:24:12 mailserver postfix/smtpd[25789]: NOQUEUE: reject: RCPT from mxout-118-ewr.mailhop.org[216.146.33.118]: 550 5.1.1 <|debie@oaklets.co.uk>: Recipient address rejected: oaklets.co.uk; from=<double-bounce@mx1.mailhop.org> to=<|debie@oaklets.co.uk> proto=ESMTP helo=<mx1.mailhop.org>


    So, the mail is arriving and then, on some occasions, when word attachments are present not being delivered to the recipients mailboxes. I'm afraid I'm not very familiar with these outputs - do they tell us anything or do we need to look somewhere else for the answer?

    Simon

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    OP, please do not post multiple times. I answered the one you posted yesterday.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Code:
    Sep 11 10:24:09 mailserver postfix/lmtp[13556]: 4A2547116F: to=<bonnie@oaklets.co.uk>, relay=mail-oaklets.co.uk[10.10.10.40]:7025, delay=2.4, delays=0.82/0.01/0.01/1.6, dsn=2.1.5, status=sent (250 2.1.5 OK)
    Message appears to have been delivered okay. Is the web-client being used or something else to read the emails ?

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    No, we are using the webclient, although I have just checked via an imap connection with windows mail and the messages are not showing there either.

    Sorry about the double post, I thought I'd put the first one in the wrong section - is there any way I can cancel it?

    Simon

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Quote Originally Posted by simonpope View Post
    No, we are using the webclient, although I have just checked via an imap connection with windows mail and the messages are not showing there either.
    Can you try re-indexing, from the Admin GUI, the users mailbox.

    Quote Originally Posted by simonpope View Post
    Sorry about the double post, I thought I'd put the first one in the wrong section - is there any way I can cancel it?
    No problem; I have tidied it up.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    OK, have reindexed 5000+ messages, 0 failed and the missing messages are still not showing.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Hmmm, can you check further down in the log-file after the mail was received to see if any other messages. Also check /opt/zimbra/log/mailbox.log for any error messages pertaining to that users account.

  10. #10
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Nothing else further down the file, have just done another test with same sender but this time the attachment was a .jpg rather than a .doc. Here's the output.

    Sep 11 12:22:34 mailserver postfix/smtpd[23275]: 032B885CE8: client=mxout-097-ewr.mailhop.org[216.146.33.97]
    Sep 11 12:22:34 mailserver postfix/cleanup[27858]: 032B885CE8: message-id=<2ACB4D150650469ABB3358579E8F0218@Douglas>
    Sep 11 12:22:35 mailserver postfix/qmgr[10307]: 032B885CE8: from=<douglas@oakestates.co.uk>, size=698394, nrcpt=1 (queue active)
    Sep 11 12:22:35 mailserver postfix/smtpd[23275]: disconnect from mxout-097-ewr.mailhop.org[216.146.33.97]
    Sep 11 12:22:35 mailserver amavis[15937]: (15937-08) ESMTP::10024 /opt/zimbra/data/amavisd/tmp/amavis-20090911T112739-15937: <douglas@oakestates.co.uk> -> <simon@oaklets.co.uk> SIZE=698394 Received: from mail-oaklets.co.uk ([127.0.0.1]) by localhost (mail-oaklets.co.uk [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024) with ESMTP for <simon@oaklets.co.uk>; Fri, 11 Sep 2009 12:22:35 +0100 (BST)
    Sep 11 12:22:35 mailserver amavis[15937]: (15937-08) Checking: m9wLe3qWqYiN [216.146.33.97] <douglas@oakestates.co.uk> -> <simon@oaklets.co.uk>
    Sep 11 12:22:35 mailserver amavis[15937]: (15937-08) spam_scan: not wasting time on SA, message longer than 524288 bytes: 1312+688089
    Sep 11 12:22:35 mailserver postfix/smtpd[28241]: connect from localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 12:22:35 mailserver postfix/smtpd[28241]: 84ECAA0817: client=localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 12:22:35 mailserver postfix/cleanup[27858]: 84ECAA0817: message-id=<2ACB4D150650469ABB3358579E8F0218@Douglas>
    Sep 11 12:22:35 mailserver postfix/qmgr[10307]: 84ECAA0817: from=<douglas@oakestates.co.uk>, size=698896, nrcpt=1 (queue active)
    Sep 11 12:22:35 mailserver postfix/smtpd[28241]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Sep 11 12:22:35 mailserver amavis[15937]: (15937-08) FWD via SMTP: <douglas@oakestates.co.uk> -> <simon@oaklets.co.uk>,BODY=7BIT 250 2.6.0 Ok, id=15937-08, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 84ECAA0817
    Sep 11 12:22:35 mailserver amavis[15937]: (15937-08) Passed CLEAN, [216.146.33.97] [78.147.10.198] <douglas@oakestates.co.uk> -> <simon@oaklets.co.uk>, Message-ID: <2ACB4D150650469ABB3358579E8F0218@Douglas>, mail_id: m9wLe3qWqYiN, Hits: -, size: 698394, queued_as: 84ECAA0817, 389 ms
    Sep 11 12:22:35 mailserver postfix/smtp[27859]: 032B885CE8: to=<simon@oaklets.co.uk>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=1.8, delays=1.4/0/0/0.39, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok: queued as 84ECAA0817)
    Sep 11 12:22:35 mailserver postfix/qmgr[10307]: 032B885CE8: removed
    Sep 11 12:22:36 mailserver postfix/lmtp[28242]: 84ECAA0817: to=<simon@oaklets.co.uk>, relay=mail-oaklets.co.uk[10.10.10.40]:7025, delay=1.1, delays=0.21/0/0/0.83, dsn=2.1.5, status=sent (250 2.1.5 OK)
    Sep 11 12:22:36 mailserver postfix/qmgr[10307]: 84ECAA0817: removed


    This time the message was delivered properly including the photo to my mailbox. A few days ago a customer tried several times to send me a quote via word and it was not received - he converted it to a pdf and it was properly delivered. Seems that this bug affects word files only and even then intermittently as some are delivered.

    Have looked in /opt/zimbra/log/mailbox.log and can see something about discarding a message from douglas@oakestates.co.uk - could this be where the messages are getting lost?. There follows an extract from around the time that the first message quoted was sent, received at the server but not delivered to the mailbox simon@oaklets.co.uk.


    2009-09-11 11:11:43,369 INFO [btpool0-3632] [name=amanda@oaklets.co.uk;mid=12;ip=83.67.7.115;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - BatchRequest
    2009-09-11 11:11:43,369 INFO [btpool0-3632] [name=amanda@oaklets.co.uk;mid=12;ip=83.67.7.115;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - (batch) GetMiniCalRequest
    2009-09-11 11:11:43,370 INFO [btpool0-3632] [name=amanda@oaklets.co.uk;mid=12;ip=83.67.7.115;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - (batch) SearchRequest
    2009-09-11 11:11:57,977 INFO [IndexWritersSweeperThread] [] index - open index writers sweep: before=1, closed=0, after=1 (0ms)
    2009-09-11 11:12:00,107 INFO [LmtpServer-6125] [ip=10.10.10.40;] lmtp - Delivering message: size=33373 bytes, nrcpts=1, sender=douglas@oakestates.co.uk, msgid=<532755CCE6EC4FDD89E63BF63B299F56@Douglas>
    2009-09-11 11:12:00,116 INFO [LmtpServer-6125] [name=simon@oaklets.co.uk;mid=8;] filter - Discarding message with Message-ID <532755CCE6EC4FDD89E63BF63B299F56@Douglas> from "Douglas Pope" <douglas@oakestates.co.uk>
    2009-09-11 11:12:00,116 INFO [LmtpServer-6125] [] ProtocolHandler - Handler exiting normally
    2009-09-11 11:12:02,907 INFO [btpool0-3632] [name=amanda@oaklets.co.uk;mid=12;ip=83.67.7.115;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - SearchRequest
    2009-09-11 11:12:04,912 INFO [btpool0-3621] [name=amanda@oaklets.co.uk;mid=12;ip=83.67.7.115;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - BatchRequest
    2009-09-11 11:12:04,913 INFO [btpool0-3621] [name=amanda@oaklets.co.uk;mid=12;ip=83.67.7.115;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - (batch) GetMiniCalRequest
    2009-09-11 11:12:13,860 INFO [btpool0-3635] [name=simon@oaklets.co.uk;mid=8;ip=81.149.97.106;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - NoOpRequest
    2009-09-11 11:12:13,862 INFO [btpool0-3628] [name=simon@oaklets.co.uk;mid=8;ip=10.10.10.40;] soap - NoOpRequest
    2009-09-11 11:12:13,863 INFO [btpool0-3634] [name=simon@oaklets.co.uk;mid=8;ip=10.10.10.40;] soap - NoOpRequest
    2009-09-11 11:12:13,865 INFO [btpool0-3636] [name=simon@oaklets.co.uk;mid=8;ip=10.10.10.40;] soap - NoOpRequest
    2009-09-11 11:12:13,866 INFO [btpool0-3621] [name=simon@oaklets.co.uk;mid=8;ip=10.10.10.40;] soap - NoOpRequest
    2009-09-11 11:12:13,868 INFO [btpool0-3637] [name=simon@oaklets.co.uk;mid=8;ip=10.10.10.40;] soap - NoOpRequest
    2009-09-11 11:12:27,980 INFO [IndexWritersSweeperThread] [] index - open index writers sweep: before=1, closed=0, after=1 (0ms)
    2009-09-11 11:12:41,338 INFO [btpool0-3637] [name=amanda@oaklets.co.uk;mid=12;ip=83.67.7.115;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - BatchRequest
    2009-09-11 11:12:41,338 INFO [btpool0-3637] [name=amanda@oaklets.co.uk;mid=12;ip=83.67.7.115;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - (batch) GetMiniCalRequest
    2009-09-11 11:12:44,938 INFO [MailboxPurge] [name=alan@oaklets.co.uk;mid=7;] mailop - Deleting items: 39350,39351,39352,39353,39354,39356,39357,39358,39 359,39360,39361.
    2009-09-11 11:12:45,210 INFO [btpool0-3637] [name=amanda@oaklets.co.uk;mid=12;ip=83.67.7.115;ua =ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - SearchRequest
    2009-09-11 11:12:45,234 INFO [btpool0-3637] [name=sharon@oaklets.co.uk;mid=37;ip=10.10.10.182;u a=ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - NoOpRequest
    2009-09-11 11:12:47,194 INFO [btpool0-3637] [name=nadia@oaklets.co.uk;mid=29;ip=83.67.7.115;ua= ZimbraWebClient - PRISM (Win)/5.0.18_GA_3011.SuSEES10;] soap - NoOpRequest


    Does this shed any more light on the problem?

    Simon

Similar Threads

  1. IMAP emails with attachments slow to view
    By meltingrobot in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 06-08-2009, 03:15 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 11-18-2008, 03:46 PM
  3. Emails with attachments being deferred
    By chapman_164 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 02-19-2008, 07:08 AM
  4. Errors delivering mail with zcs-NETWORK-3.0.0_GA_156
    By billybofh in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 02-14-2006, 08:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •