Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: [SOLVED] Rebuild logger database (ZCS 6.0.1 NE)

  1. #11
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    174
    Rep Power
    7

    Default

    zimbra@ms2:~/libexec$ zmlogger stop
    bash: zmlogger: command not found
    zimbra@ms2:~/libexec$
    although zmlogger is in that directory.
    same thing when I am as a regular user.

  2. #12
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by bbarrons View Post
    zimbra@ms2:~/libexec$ zmlogger stop
    bash: zmlogger: command not found
    zimbra@ms2:~/libexec$
    although zmlogger is in that directory.
    same thing when I am as a regular user.
    You need to provide the full path to that file.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #13
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    174
    Rep Power
    7

    Default

    Screenshot-bbarrons@ms2: ~.png
    screenshot of command as well as what is libexec.
    Bill

  4. #14
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    174
    Rep Power
    7

    Default

    I didnt think I need to provide a full path if I was in the working directory.
    Bill

  5. #15
    Join Date
    May 2007
    Location
    Rhinebeck, NY
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Default

    Yeah.. You gotta use the full path..

  6. #16
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Code:
    su - zimbra
    cd /opt/zimbra/libexec
    ./zmlogger
    if directory is not in path you need to specify source.

  7. #17
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    174
    Rep Power
    7

    Default possible problem?

    I tried all variations of zmlogger and get no result at all. I do however get a a result from zmlogswatchctl start
    SO, I am just trying to sort this out in my head. What could be stopping zmlogger from running? If it is in libexec and I execute it as a zimbra user and I can execute all other cli functions for zimbra, or at least I can run the ones I tried what do I look for here with this problem? Is it possible this is related to the over all problem with logger/stats not working correctly? when I run top I can see that logger is running and it frequently goes to 100% and then drops back off to 25 - 50%
    I am going to run the new update on this one box and see if anything changes....
    Bill

    Screenshot-bbarrons@ms2: ~-1.jpg

  8. #18
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    The zmlogger process is meant for parsing files... it is thinking you are trying to input a file named "stop", and is telling you that it can't find it.

  9. #19
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    174
    Rep Power
    7

    Default

    LOL.....now that make sense.....

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Mail is being queued, not delivered!
    By icepick94 in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 01-22-2009, 06:03 AM
  3. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 02:36 PM
  4. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •