Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 54 of 54

Thread: ZCS 6.0.1 Zimlets that doesn't work anymore

  1. #51
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Lecco, Italy
    Posts
    554
    Rep Power
    7

    Default

    hi.

    I'm trying to use Zimbra Social, but even if deployment goes fine, when I try to go to the Social tab in my account I get
    Code:
    this._overview[D.overviewId] is undefined
    on a 6.0.1 debian4.
    YetOpen S.r.l. ~ Your open source partner
    Lecco (LC) - ITALY
    http://www.yetopen.it

  2. #52
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Australia, ACT
    Posts
    197
    Rep Power
    9

    Smile Zimbra 6.0.2 - Zimbra Social Zimlet is MUCH improved

    Quote Originally Posted by rrao View Post
    thats funny.. i am assuming its working now
    Zimbra 6.0.2 - Zimbra Social Zimlet is MUCH improved. Thanks RRAO and the rest of the team. Great job!

    http://agilemail.com.au

    Your Australian Zimbra experts
    Sales, consulting, installation, support

  3. #53
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    187
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by maxxer View Post
    hi.

    I'm trying to use Zimbra Social, but even if deployment goes fine, when I try to go to the Social tab in my account I get
    Code:
    this._overview[D.overviewId] is undefined
    on a 6.0.1 debian4.
    The Zimlet that was shipped as part of 6.0.0 or 6.0.1 have some bugs.. please uninstall it and reinstall the one from Gallery.
    Code:
    http://gallery.zimbra.com/gallery.php?act=viewProd&productId=134
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  4. #54
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default

    I have the problem, that I don't have the the social tab. I only see the the socialize button

    Bildschirmfoto 2009-11-05 um 15.43.47.jpg

    Bildschirmfoto 2009-11-05 um 15.43.54.png

    hope you can help me

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. ZCS Web Client over SSL does not work
    By vulcanman in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2007, 09:22 AM
  3. ZCS 4 Webinar -- 10/5/06
    By GregA in forum Webinars
    Replies: 21
    Last Post: 01-03-2007, 02:33 AM
  4. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •