Results 1 to 3 of 3

Thread: java processes in 6.01 after upgrade from 5.0.11

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default java processes in 6.01 after upgrade from 5.0.11

    After upgrading from 5.0.11 to 6.0.1 i have more than 1000 java processes on my ubuntu 8.04 server. At the morning i'm rebooting server and all good. But after 1 day working with 100-150 online users in webUI. server work very slow at the end of day and i must reboot him again! on the screenshot u can see that because java processes much more!
    any ideas? please HELP!!!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    369
    Rep Power
    6

    Default

    which ZCS you used? Open source or network edition?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by dalmate View Post
    which ZCS you used? Open source or network edition?
    Open Source Edition

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-15-2010, 08:55 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 03-23-2009, 09:29 AM
  3. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  4. [SOLVED] Postfix failing to start.
    By bonoboslr in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2008, 02:42 AM
  5. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •