Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: [SOLVED] Small problem stopping zimbra

  1. #11
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Can you file this as a bug in bugzilla? This will help us get it fixed for a future release.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  2. #12
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    79
    Rep Power
    9

    Default

    Hi Kevin,

    The sleep did the trick. I now can stop Zimbra without it exiting with a 1 and my backup worked last night.

    I changed the sleep position thought.

    I added the 5 seconds sleep ouside of the for instead of inside so it does not do it three times like it was in my first attempt :

    so I now have,

    stop)
    for i in $SCRIPTS; do
    /opt/zimbra/bin/$i stop
    done
    sleep 5
    ;;

    instead of,


    stop)
    for i in $SCRIPTS; do
    /opt/zimbra/bin/$i stop
    sleep5
    done
    ;;

    and it still fixed my problem.

    I'll fill a bug later on today.

    Thanx for your hints!

    Jonathan

  3. #13
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Please file this in bugzilla or it will have to be changed after each upgrade.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  4. #14
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    79
    Rep Power
    9

    Default

    Bug 9050 has been added.

Similar Threads

  1. upgrade woes -made into new thread
    By JustinHarlow in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 06-08-2007, 01:11 PM
  2. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  3. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM
  4. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 10:47 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •