Results 1 to 3 of 3

Thread: admin console on 6.0.2 not loading on firefox 3.5.4?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    291
    Rep Power
    10

    Default admin console on 6.0.2 not loading on firefox 3.5.4?

    Since upgrading to Zimbra NE 6.0.2, I am having trouble loading the admin console in firefox 3.5.4 on windows and linux. Other browsers on the same machines it works fine. Just checking with the forums if anyone else has this issue before I lodge a bug/request support.
    http://www.solutionsfirst.com.au/hosting/zimbra/
    Australia's premier Zimbra Hosting Partner
    Resellers wanted!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    UK
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Default

    Just a long shot in the dark, you are not running adblock or anything like this? I've had problems sometimes with adblock, and whitelisted it for all my servers and never had a problem with interfaces (I had noticed it on some interfaces before, so I do it by default now).

    I'm using 6.0.2 in Firefox 3.5.3 with no problems. I presume you made a typo with 3.5.4 as I don't see it available for release, unless it's beta?!?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    291
    Rep Power
    10

    Default

    hrmm. i rebooted and it works again. i had it on a linux machine and a windows machine, and I hadn't rebooted either since upgrading. perhaps it was a dead network connection or something blocking it.
    And yes I am using firefox 3.5.4 beta.
    http://www.solutionsfirst.com.au/hosting/zimbra/
    Australia's premier Zimbra Hosting Partner
    Resellers wanted!

Similar Threads

  1. Disabling 'view mailbox' in admin console
    By tslosek in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-14-2008, 08:36 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  3. Firefox 3 Beta 5 - Admin Console No Go
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2008, 11:59 AM
  4. My admin console is not loading
    By danny.sierra@omtech.net in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2007, 06:59 AM
  5. Silly mistake -- now cant log into admin console
    By animasana in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 07-05-2007, 05:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •