Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] URGENT! zmSetServerName killed Production Server?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Exclamation [SOLVED] URGENT! zmSetServerName killed Production Server?

    Ok, I've really screwed up here. I was trying to setup a Test server to play with backup/restores, and I ran ZmSetServerName on my test server while my Live server was up. I believe it did something bad. It was working at that moment, but then I issued the commands

    zmprov ms mail.domain.com zimbraLmtpAdvertisedName testmail.domain.com
    zmprov ms mail.domain.com zimbraServiceHostname testmail.domain.com

    immediately, things went bad. I tried to fix it with

    zmprov ms testmail.domain.com zimbraLmtpAdvertisedName mail.domain.com
    zmprov ms testmail.domain.com zimbraServiceHostname mail.domain.com

    and zmSetServerName mail.domain.com, but I can't connect still. webmail won't even load...it just sits there with the loading screen. Please help!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default

    Ok. I only tried running those commands on my test server, since that's where I had issued them originally. I dumped my production ldap and searched for my test server hostname. I found those two entries at the bottom. zimbraLmtpAdvertisedName and zimbraServiceHostname both set to testmail.domain.com. I immediately issued

    zmprov ms testmail.domain.com zimbraLmtpAdvertisedName mail.domain.com

    but it said testmail.domain.com didn't exist. So I did

    zmprov ms mail.domain.com zimbraLmtpAdvertisedName mail.domain.com

    for both settings, and that brought everything back up. Whew!

Similar Threads

  1. failed to install zimbra cos of zmmailboxd
    By aljoshab in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2008, 02:33 AM
  2. Urgent Connector Issue Data missing / unsynched on Server
    By hchchchc in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 06-18-2008, 02:32 AM
  3. Please help
    By scott_summers in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2007, 12:11 AM
  4. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •