Results 1 to 7 of 7

Thread: Webmail Problem

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uk
    Posts
    67
    Rep Power
    7

    Smile Webmail Problem

    1st time ive had an error with the webpage but a user seems to be getting this error when trying to spell check etc im guessing its a user error thing but how do we get around it?

    Ive attached a screenie for you.

    Cheers

    Simon
    Attached Images Attached Images
    Heavy Metal Ftw

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    11

    Default

    Is this a ZCO issue?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uk
    Posts
    67
    Rep Power
    7

    Default

    Well I wasn't sure which other part of the forum to put it in, wasn't one that said Webmail unless im going blind which could be quite likely
    Heavy Metal Ftw

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by JimBobCook View Post
    Well I wasn't sure which other part of the forum to put it in, wasn't one that said Webmail unless im going blind which could be quite likely
    Then I guess the Administrators forum will do. Details on whether this has just started happening, happened many times, browser version, Zimbra version, I guess it's Windows etc. etc.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uk
    Posts
    67
    Rep Power
    7

    Default

    It started about a week ago, it seems to happen all the time but if we remote log into her webmail on the admin page everything works fine, the computer is not on any domain so she is admin etc

    Zimbra version is 6.0.2

    Windows XP Pro SP3

    IE8 Browser
    Heavy Metal Ftw

  6. #6
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uk
    Posts
    67
    Rep Power
    7

    Default

    We have now also tried loading her webmail from another machine and it also fails, it seems to be her account thats killing the spell check
    Heavy Metal Ftw

  7. #7
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Create a new account then export the problem accounts data, email, calendar etc., impor that into the new account and see if you still have the problem. Are there any browser add-ons that this user has in their browser or anti-virus software? Have you tried using FF for accessing the account and does it exhibit the same behaviour.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Thunderbird folders not sync'ing with webmail folders
    By sullimd in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2012, 03:40 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 05:42 PM
  3. Webmail works local but no where else
    By stlscott in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-04-2007, 11:28 PM
  4. Webmail works local but no where else
    By stlscott in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2007, 11:51 PM
  5. Strip Out Just WebMail
    By bsimzer in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-2005, 11:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •