Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: [SOLVED] ZIMBRA LOG error

  1. #11
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    having the same issues was pointed here by another thread. I'm pretty new to Linux so advanced pardon for my ignorance. I don't have a /etc/rsyslog.conf on my sles 10 32 bit install. Does that mean i need to install something or is it simply named something else in this distro? I do however have a syslog.conf.

  2. #12
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by cooolwebeur View Post
    I hame same problem too with debian 5.0 (2.6.26-2-686) fresh install
    zcs Release 6.0.2_GA_1912.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition.

    I solved with this
    as root :
    apt-get install rsyslog
    /opt/zimbra/bin/zmsyslogsetup

    restart zimbra : zmcontrol stop and zmcontrol start

    It's work for me very well.
    I have same problem with Ubuntu 10.04 64-bit
    Release 6.0.8_GA_2661.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition.
    But I do not have this file - /opt/zimbra/bin/zmsyslogsetup, where can I find?

  3. #13
    Join Date
    May 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default

    Me too...
    I get the following error message:

    # /opt/zimbra/libexec/zmsyslogsetup
    Error: No default configuration found, exiting...

    I'm using Zimbra 7.0.0 Beta on Debian 5 x886_64

  4. #14
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    17
    Rep Power
    4

    Default

    I got the same error as above, please help


    zimbra:~# /opt/zimbra/libexec/zmsyslogsetup
    Error: No default configuration found, exiting...
    zimbra:~#

  5. #15
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by vitich View Post
    I got the same error as above, please help
    This thread has been marked as 'Solved', did you try the solution in this thread?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #16
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    17
    Rep Power
    4

    Default

    I see, the problem SOLVED but...
    rsyslogd is allready installed on my zimbra server
    ln -s /etc/rsyslog.conf /etc/syslog.conf, zmcontrol stop & start
    I did everything in this thread

  7. #17
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default

    worked on me too..

    i use centos 5.4
    #yum install rsyslog
    # mv /etc/syslog.conf /etc/syslog.conf_ori
    # ln -s /etc/rsyslog.conf /etc/syslog.conf
    # /etc/init.d/syslog restart

    i see my AdminUI again and then fixed the Error

    Thanks

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 01:00 AM
  4. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 08:56 PM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •