Results 1 to 3 of 3

Thread: Resources don't show in GAL and status still doesn't show in 6.0.2

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default Resources don't show in GAL and status still doesn't show in 6.0.2

    I recently upgraded to 6.0.2 to address two bugs: the first is that Resources (i.e. conference rooms) don't show in the GAL for either Outlook users or users on the web interface. The second bug that was supposed to be fixed was the "Server status data is not available..." - it worked for about one day after the upgrade, but has gone back to the same error message.

    Has anyone else run into the same problems and found a fix? We're running on RHEL5, 64-bit Network Edition.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default

    I'm getting reports of Resources no longer showing up in Outlook post upgrade to 6.0.3. I would love to hear a fix.

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by varner View Post
    I'm getting reports of Resources no longer showing up in Outlook post upgrade to 6.0.3. I would love to hear a fix.
    Try an upgrade to 6.0.4: Bug 41000 – Unable to view Resources within the GAL.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •