Results 1 to 4 of 4

Thread: How to enable voice mail in zimbra6.0.2

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    87
    Rep Power
    7

    Angry How to enable voice mail in zimbra6.0.2

    Environment: zimbra6.0.2 oss linux redhat as5

    Somebody who can tell me how to enable voice mail ? The more detailed the better.

    I tried :
    zmprov mc default zimbraFeatureVoiceEnabled TRUE

    and now the voicemail module displayed , but when I click, it shows some errors as follows:

    Server error (unknown command sent to server).
    method:GetVoiceInfoRequestmsg:unknown document: GetVoiceInfoRequestcode:service.UNKNOWN_DOCUMENTde tail:soap:Sendertrace:btpool0-2109:1257436172267:c646a1ac73873083request:test@do main0_f918940f28cfed950aa3315d828fc0ee94d370b0_696 43d33363a62353065376332382d653936302d346464642d613 635392d6463633533383330343438383b6578703d31333a313 235373630373934393531353b747970653d373a746d61696c6 5723b

    Anybody has installed this successfully in zimbra6.0.2 ? Especially the detailed steps,thanks a lot.

    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
    Ask Forever...

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Default

    I'm interested and curious about this...

    I searched the forums and the website, can't find any info about it.

    Can someone please help?

    Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    Theres been discussion before about bugs and other stuff related to voicemail integration and i think the general talk has been that it's related to custom comcast stuff and not available for general use.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Default

    oh.


Similar Threads

  1. smtp auth failing 'auth_zimbra: not initialized'
    By kkg039 in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-05-2013, 12:10 PM
  2. [SOLVED] Fed 11 zcs install with existing apache
    By Lantzvillian in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2009, 12:11 PM
  3. Replies: 30
    Last Post: 01-13-2009, 08:00 AM
  4. Large volume of spam messages; see the log
    By snake_eyes in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 06:54 AM
  5. fatal: Queue report unavailable - mail system is down
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 08-24-2006, 03:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •