Results 1 to 8 of 8

Thread: empty email view with 'G is null' error

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default empty email view with 'G is null' error

    Recently I posted bug report
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=42251

    "
    When users try to view some emails content in Zimbra Advanced Web Client it
    shows empty view field. After clicking on email on the list an error appears in
    Firefox Error Console: 'G is null' in line 1494.
    The same emails view in standard web client is correct.
    "

    Since all my exemplary e-mails are confidential I can't send them to developers. This bug reveals on two zimbra deployments i administer therefore I can't imagine that it concerns my users only.

    It seems that all such emails are created in Outlook.

    Do you have any e-mails causing such behaviour of extended web client?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by cirrus View Post
    Recently I posted bug report
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=42251

    "
    When users try to view some emails content in Zimbra Advanced Web Client it
    shows empty view field. After clicking on email on the list an error appears in
    Firefox Error Console: 'G is null' in line 1494.
    The same emails view in standard web client is correct.
    "

    Since all my exemplary e-mails are confidential I can't send them to developers. This bug reveals on two zimbra deployments i administer therefore I can't imagine that it concerns my users only.

    It seems that all such emails are created in Outlook.

    Do you have any e-mails causing such behaviour of extended web client?
    After updating to 6.02 im having this problem. Empty view field with some mails, and not other. First appering on one client, then more.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by lordarcane View Post
    After updating to 6.02 im having this problem. Empty view field with some mails, and not other. First appering on one client, then more.
    this bug is tracked on:
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=42127

    My business partners are very interested in getting a patch before version 6.0.3 is released. I'm convinced that everyone affected (I believe every 6.0.2 version users) should ask for this patch.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by cirrus View Post
    My business partners are very interested in getting a patch before version 6.0.3 is released. I'm convinced that everyone affected (I believe every 6.0.2 version users) should ask for this patch.
    Patches aren't released for individual bugs, you'll get that with the 6.0.3 release.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default

    One solution so far to this issue, wich in my case seems to affect mail sent from zimbra users to zimbra users, is to either use the Standard (html) client, or to tic the box in the standard client, that shows messages as text only.

    But, I am eagerly awaiting the 6.03 version! Anyone that knows how long until that arrives?

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by lordarcane View Post
    But, I am eagerly awaiting the 6.03 version! Anyone that knows how long until that arrives?
    You should always check the Product Portal first for that sort of information.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    You should always check the Product Portal first for that sort of information.
    Thankyou! Did not know that. =) Tomorrow then!

  8. #8
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by lordarcane View Post
    Thankyou! Did not know that. =) Tomorrow then!
    Don't forget that it's always a target until it's actually released but yes it should be tomorrow.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. [SOLVED] mailboxmanager does not start
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 01-30-2012, 11:40 PM
  2. UNAUTHORIZED ACCESS Totally fouled up install
    By Lostin60s in forum Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2009, 11:17 PM
  3. Error to view documents
    By monflomai in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2009, 02:23 PM
  4. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  5. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •