Results 1 to 2 of 2

Thread: GAL/address book acting wierd after upgrade

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default GAL/address book acting wierd after upgrade

    I recently upgraded from OSE 5.0.14 to 6.0.2. One of my users sees several users by the name of a contact group that he has them in.

    For instance

    He may have a contact group called group1 containing john.doe@domain.com and jane.doe@domain.com. If he starts typing john.doe he gets "group1" <john.doe@domain.com> where it should be "John Doe" <john.doe@domain.com> if he starts typing in group1 he gets "group1" <john.doe@domain.com>, "group1" <jane.doe@domain.com>, and group1

    The icons next to the username show they are coming from his addressbook, but the only place they are in his addressbook is in the contact group. All of the users in the contact group do not show up like this, and I've been unable to find any difference between the ones that do and the ones that do not. I've even tried deleting and recreating the contact groups.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default

    Any ideas on what I can do? Is there any kind of maintenance I can run on the users address book?

Similar Threads

  1. Upgrade instructions in 5.0.10 too muddy to understand
    By johnshen in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-06-2008, 06:19 AM
  2. Address book problem zim 4.5.6
    By artimus in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-24-2008, 01:02 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-04-2007, 04:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •