Results 1 to 2 of 2

Thread: changing zimbraMailURL breaks images via apache proxy

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default changing zimbraMailURL breaks images via apache proxy

    Hi,

    I'm running 6.0.1 OSS and when I change zimbraMailURL from /zimbra to /mail images work fine if I hit the server directly, but if I hit the server via an apache proxy the images don't load.

    My proxy config is very simple.

    proxypass / http://zmtest2.owfg.com/
    proxypassreverse / http://zmtest2.owfg.com/

    xxx.x.xx.xxx - - [19/Nov/2009:15:01:58 -0800] "GET /zimbra/skins/_base/logos/LoginBanner.png HTTP/1.1" 404 1352 "http://zmproxyqa2.owfg.com/mail/css/common,login,zhtml,skin.css?skin=beach&v=090911183 234" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5 (.NET CLR 3.5.30729)"

    any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    98
    Rep Power
    7

    Default

    hi,

    i have here the same problem
    did you found a solution?

    greetings
    gregor

Similar Threads

  1. Zimbra and apache proxy on diferent servers
    By acon in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2008, 01:57 PM
  2. Zimbra https proxy with apache
    By haensse in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 02-23-2008, 02:48 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-02-2008, 08:31 PM
  4. MTA is Dying after yum update
    By tonyawbrey in forum Administrators
    Replies: 27
    Last Post: 04-02-2006, 06:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •