Results 1 to 9 of 9

Thread: Upgrading to 3.1.3 errors sumary

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Posts
    118
    Rep Power
    9

    Default Upgrading to 3.1.3 errors sumary

    After I upgrade to ZCS 3.1.3_GA_474.SuSE10_20060609163044 I ecountered some errors:
    1) It has change my domain to linux.site instead of my real domain
    2)change my admin to admin@linux.site
    3) I still have problems with warning: do not list domain subox.zapto.org in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    4) every time i restart postfix it says warning main.conf no own by root, I check the sudoers permision and there are 0640 as in other post has been resolve this issue

    What can I do to resolve all this errors??

    some good things
    1) it consumes less cpu usage than 3.1.2, about 25 % less
    2) errors like tomcat or postfix stopping has been resolve

    congratulations ZCS is getting better with every released
    good job

    regards

    Mathias

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Posts
    118
    Rep Power
    9

    Default

    with the zmconfig I saw this configurations and I want to know if there are corrct and what this configs mean
    smtp_destination = admin@linux.site
    smtp_notify = yes
    smtp_source = admin@linux.site
    snmp_notify = yes
    snmp_trap_host = linux.site

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You say that it's changed your domain name, what has it changed it from & to? Send me the details in a PM or email if you don't want to post them.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Posts
    118
    Rep Power
    9

    Default

    I just send ypu the PM

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Ah yes, the domain name and server name is assumed to be the one that is resolved by DNS and where zimbra is installed - it should be server.domain.com - I'm surprised that you've never hit this problem before.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Posts
    118
    Rep Power
    9

    Default

    do you know how to resolve this???

Similar Threads

  1. Upgrade 3.1.3 to 4.0.3 -FAILED
    By rrojas in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 05-28-2007, 10:05 AM
  2. ZCS 3.1.3 Released.
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 16
    Last Post: 06-21-2006, 08:37 PM
  3. Error when upgrading from 3.1 -> 3.1.1
    By jeg1972 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2006, 07:10 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 04-26-2006, 11:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •