Results 1 to 4 of 4

Thread: Attachement not decoded

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Question Attachement not decoded

    Hi,

    I have a problem with a mailbox that's have 20000 emails. A pdf file attachement from inbox is still encoded. If i try to uudeview the specified file it will open it,but this is not a solution so that every time an attached pdf it cannot be seen i should decode it manually. Also I saw that the message is decoded after few hours when is received.
    Very weird isn't it?
    What can be done?
    i use ZCS Open Source v.6.0.2

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by titzy View Post
    Also I saw that the message is decoded after few hours when is received.
    What do you mean by this? Zimbra doesn't "decode" anything unless you are on NE, where it tries to convert some document types to HTML.

    From what it sounds like the message was sent improperly from the source.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by ArcaneMagus View Post
    What do you mean by this? Zimbra doesn't "decode" anything unless you are on NE, where it tries to convert some document types to HTML.

    From what it sounds like the message was sent improperly from the source.
    Sis about a pdf file that is looks like this:

    begin 644 encoder.buf
    M)5!$1BTQ+C0*,2 P(&]B:@H\/ HO0W)E871O<B H3W)A8VQE.6E!4R!297!O
    M<G1S(%-E<G9I8V5S*0HO0W)E871I;VY$871E("A$.C(P,#DQ,C R,34R.3 U
    M*0HO36]D1&%T92 H1#HR,# Y,3(P,C$U,CDP-2D*"B]0<F]D=6-E<B H3W)A
    M8VQE(%!$1B!D<FEV97(I"B]4:71L92 H8F0S,#!?;7,P,SDR-S8S<F]P7S,P
    M,%\Q+G!D9BD*+T%U=&AO<B H3W)A8VQE(%)E<&]R=',I"CX^"F5N9&]B:@HU
    M(# @;V)J"CP\+TQE;F=T:" V(# @4@HO1FEL=&5R(%LO05-#24DX-41E8V]D
    M92 O1FQA=&5$96-O9&5="CX^"G-T<F5A;0I'8715-CDY7"P_)EQD4C1I,%Y9
    M.V%%4SHB4UHJ4T%A)3PL-4@J*&LG.$5%*C909B9+5FY4*$8B1R@T<CI#3V14
    M5"%-;#9F+D8T05H*559(-&153#)S4B\F+D)*84PN.RTN*D%S;%]*/V(Y6TA,
    M:6)'0B1K6DDO5%PF)U)U9"IH;%IN2CI%9%TC05$]2#$D8&AK-$UH/VDS"D%)
    M,5!);EUG0$XK)S))33QA)#-+/B=H8F!>,&534"M'0G!*834M(V X=5Q64#=4

    After 12 hours approximately the message is decoded and can be seen.
    So the message is in my Zimbra store in this moment, is not "the sender property".

    What do you think?

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by titzy View Post
    Sis about a pdf file that is looks like this:

    begin 644 encoder.buf
    M)5!$1BTQ+C0*,2 P(&]B:@H\/ HO0W)E871O<B H3W)A8VQE.6E!4R!297!O
    M<G1S(&#37;-E<G9I8V5S*0HO0W)E871I;VY$871E("A$.C(P,#DQ,C R,34R.3 U
    M*0HO36]D1&%T92 H1#HR,# Y,3(P,C$U,CDP-2D*"B]0<F]D=6-E<B H3W)A
    M8VQE(%!$1B!D<FEV97(I"B]4:71L92 H8F0S,#!?;7,P,SDR-S8S<F]P7S,P
    M,%\Q+G!D9BD*+T%U=&AO<B H3W)A8VQE(%)E<&]R=',I"CX^"F5N9&]B:@HU
    M(# @;V)J"CP\+TQE;F=T:" V(# @4@HO1FEL=&5R(%LO05-#24DX-41E8V]D
    M92 O1FQA=&5$96-O9&5="CX^"G-T<F5A;0I'8715-CDY7"P_)EQD4C1I,%Y9
    M.V%%4SHB4UHJ4T%A)3PL-4@J*&LG.$5%*C909B9+5FY4*$8B1R@T<CI#3V14
    M5"%-;#9F+D8T05H*559(-&153#)S4B\F+D)*84PN.RTN*D%S;%]*/V(Y6TA,
    M:6)'0B1K6DDO5%PF)U)U9"IH;%IN2CI%9%TC05$]2#$D8&AK-$UH/VDS"D%)
    M,5!);EUG0$XK)S))33QA)#-+/B=H8F!>,&534"M'0G!*834M(V X=5Q64#=4

    After 12 hours approximately the message is decoded and can be seen.
    So the message is in my Zimbra store in this moment, is not "the sender property".

    What do you think?

    Thanks
    Hello,

    I still have that problem with PDF attachment encoded in a user mailbox.
    The good thing is that after ~1 day the attachment is automatically decoded. If you try to decode manually the attached file using uudeview, the attachment is OK, not damaged, the only thing is that the user cannot see it when needs it.

    Please help me!
    Thanks

Similar Threads

  1. Attachement Upload Failure
    By deepblue in forum Error Reports
    Replies: 2
    Last Post: 04-30-2009, 09:04 AM
  2. [SOLVED] attachement vs message size
    By russgalleywood in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2008, 06:52 AM
  3. [SOLVED] warning for attachement size
    By forstera in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-04-2008, 09:09 AM
  4. [SOLVED] Change max attachement size
    By osiris in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2008, 05:56 AM
  5. Message with iCal event attachement is empty
    By Dude in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-21-2006, 06:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •