Results 1 to 5 of 5

Thread: After upgrade to 3.1.4, problems...

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    36
    Rep Power
    10

    Exclamation After upgrade to 3.1.4, problems...

    This line seems to be the culprit. (from /var/log/zimbra.log) When I view the queue in the admin, there are 16 deferred messages all indicating the same error.

    Jun 29 08:00:30 mailbox postfix/qmgr[4969]: 2A775D5872D: to=<user@chesapeakeimaging.net>, relay=none, delay=0, status=deferred (delivery temporarily suspended: Host or domain name not found. Name service error for name=mailbox.chesapeakeimaging.net type=A: Host not found, try again)

    Thoughts?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    DNS problem. I assume that mailbox.chesapeakeimaging.net is really your zimbra server? Do you have a correct hosts file and MX/A records pointing to this host? Do you also have 'use DNS' setting checked in the admin ui?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    36
    Rep Power
    10

    Default Dur.

    Bad ethernet cable going to our DNS server... Ack. It's still early.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Ah, I see it's just come back up.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    36
    Rep Power
    10

    Default indeed.

    A little wiggling around in my congested server room caused it to come loose. (Don't tell the boss.) Good news is Zimbra is honkin' with 4GB RAM. Also going to throw another 160GB drive in the GL320 and move my mail store to that drive. May need help with that when the time comes.

Similar Threads

  1. 3.1 Upgrade Problems
    By dee in forum Administrators
    Replies: 22
    Last Post: 07-13-2009, 05:51 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 04-18-2007, 06:03 AM
  3. upgrade 3.1.4 to 4.5.3
    By ronsterchan in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-16-2007, 01:24 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 12-06-2006, 10:31 AM
  5. Upgrade 3.1.4 to 4.0.2
    By Richard in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 10-10-2006, 07:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •