Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Some contacts not showing up in GAL after 5.0.20 - 6.0.4 upgrade

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Location
    Illinois
    Posts
    32
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Some contacts not showing up in GAL after 5.0.20 - 6.0.4 upgrade

    I upgraded my ZCS server to 6.0.4 on the 21st of December and now I have several users whom were in the GAL in the ZWC that no longer appear in "Select Addresses" dialog box.

    They appear when autocompleting however they do not appear in the dialog box.

    Also when you search for the user by "first letter" of their name they show up but not in the immediate dialog box.

    I have checked to make sure these users are enabled to show up in the GAL and they are.

    Any suggestions of where to figure out this issue? Is this a bug?

    Thanks

    jisenburg

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    Illinois
    Posts
    32
    Rep Power
    7

    Default

    Anyone have any ideas about this issue?

    Thanks

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Location
    Illinois
    Posts
    32
    Rep Power
    7

    Default

    Created a gal sync account and that resolved the issue.

    Used this link

    GAL Sync Account - Zimbra :: Wiki

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default

    I ran into the same issue and have been trying to figure it out for about a month now. I set up a GAL Sync account but still have issues with certain accounts. I have one that if I start typing the users first name does not appear, but does appear when I start typing the last name.

    EDIT: Nevermind, it worked after logging out an logging back in. It wasn't finding her at all before I created the Sync account, and then started finding her by last name before I logged out, and works fine now.

Similar Threads

  1. Zimbra 5.0.18 Upgrade to 6.0.4 - Some Issues
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 25
    Last Post: 07-30-2010, 10:00 AM
  2. [SOLVED] Zimbra Upgrade from 5.0.12 to 6.0.4
    By folioguru in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 01-03-2010, 01:32 PM
  3. [SOLVED] Outlook contacts and GAL issues
    By Almfg in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 04-29-2009, 11:36 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-18-2008, 10:18 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 04-20-2008, 10:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •