Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Enabled HTTP Reverse Proxy - Some Users Documents Go Missing

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    374
    Rep Power
    9

    Default [SOLVED] Enabled HTTP Reverse Proxy - Some Users Documents Go Missing

    We enabled HTTP Reverse Proxy after upgrading to 6.0.4 from 5.0.18.

    We've had several users report that their documents are missing.

    Their folders still appear, but if they click on one of the document folders....the browser hangs as if it's waiting for something. After a few minutes it times out and a 504 error message appears in the main Zimbra window pane.

    Something to do with nginx/proxy?

    Thanks,
    Matt

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    374
    Rep Power
    9

    Default

    Reindexing the mailbox seems to resolve it.

    Matt

Similar Threads

  1. zimbra 6.0b1 not installing on Mac OS X 10.5.6
    By funkahdafi in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 05-13-2009, 09:51 PM
  2. [SOLVED] install zcs 6 beta1 / centos 5.3 - LDAP FAIL
    By powrrrplay in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-24-2009, 09:15 AM
  3. [SOLVED] upgrading to latest 4.5 release
    By ak2009 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-2009, 08:08 AM
  4. Zimbra OSS 4.5.11 Re-install
    By newmember in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2008, 10:26 PM
  5. Replies: 13
    Last Post: 05-15-2007, 06:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •