Results 1 to 4 of 4

Thread: email stuck in deferred queue

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Default email stuck in deferred queue

    Emails to payroll-us.com are getting stuck in the deferred queue with an error message of "connection timed out", but they are able to email us....?

    In this thread: http://www.zimbra.com/forums/adminis...red-queue.html
    the case was no MX record...

    In my case I get:
    Retrieving DNS records for payroll-us.com...

    DNS servers
    ns01.domaincontrol.com [216.69.185.1]
    ns02.domaincontrol.com [208.109.255.1]

    Answer records
    payroll-us.com SOA
    server: ns01.domaincontrol.com
    email: dns@jomax.net
    serial: 2009121000
    refresh: 28800
    retry: 7200
    expire: 604800
    minimum ttl: 86400
    86400s
    payroll-us.com NS ns01.domaincontrol.com 3600s
    payroll-us.com A 72.167.183.25 3600s
    payroll-us.com NS ns02.domaincontrol.com 3600s
    payroll-us.com MX
    preference: 10
    exchange: server528.appriver.com
    1800s
    payroll-us.com MX
    preference: 20
    exchange: server529.appriver.com
    18


    When I do a lookup of the email server domain, I only get:
    Answer records
    server528.appriver.com A 174.143.82.76 21600s

    I've already whitelisted the domain in salocal.cf.in

    Any ideas why the connection would time out?

    Thanks!
    Last edited by NoDoze; 01-22-2010 at 11:38 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Code:
    telnet server528.appriver.com 25
    Trying 174.143.82.76...
    Connected to server528.appriver.com.
    Escape character is '^]'.
    554 Transaction FailedConnection closed by foreign host.
    Oops! its the same for server529 aswell.

    That was from my workstation yet from the server it is okay ... Would you try a telnet and see if you get a response. You could also try putting through a synthetic transaction.
    Last edited by uxbod; 01-22-2010 at 12:11 PM.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Default

    what does that mean?

    yea unable to telnet to their email server...so does that mean the issue is they don't have port 25 open...?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    No; they do have port 25 open but what I believe is happening is that they are checking against some sort of database and if a IP(s) exist they are aborting the SMTP connection. I believe payroll-us would need to ask AppRiver why this is happening.

Similar Threads

  1. [SOLVED] mailboxmanager does not start
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 01-30-2012, 11:40 PM
  2. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •