Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] LDAP fails to start

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    99
    Rep Power
    6

    Red face [SOLVED] LDAP fails to start

    Hi,
    I just updated the commercial cert. I verified/deployed it then restart the mailboxctl service. Everything seemed OK untill 15 minutes later that people told me that they were not able to send emails. I saw a bunch of ldap error in the zimbra.log file so I did a zmcontrol stop then start; LDAP never starts from this point. I've already rebooted the server but no luck. Any thoughts? Below is the errors I received...

    Starting ldap...Done.
    FAILED
    Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:650
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:650
    TLS: error:0906D06C:PEM routines:PEM_read_bio:no start line pem_lib.c:650
    TLS: error:02001002:system library:fopen:No such file or directory bss_file.c:356
    TLS: error:20074002:BIO routines:FILE_CTRL:system lib bss_file.c:358
    main: TLS init def ctx failed: -1

    Thanks.
    RHAS5
    ZCS 5.20

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    99
    Rep Power
    6

    Default Update

    Zimbra tech support helped to resolve the problem;
    1. remove the /opt/zimbra/ssl/commercial/*
    2. redeploy the certificate using /opt/zimbra/bin/zmcertmgr deploycrt comm ./my_server.crt ./Equifax_Secure_Certificate_Authority.cer
    Still not sure my first try failed though. It could be because I tried to install the cert using GUI then it failed; I switched to command line and it broke. Again, I'm just guessing.
    PL

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 12-23-2010, 11:17 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 04-09-2009, 11:53 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 05-24-2006, 11:01 AM
  4. LDAP fails to start
    By bbska in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-08-2006, 12:28 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •