Hello.
Unfortunately I'm at a spot where I just cannot run Zimbra on it's existing machine. Although I have less than 100 users, the machine is running like a slug. With 3GB RAM and a Core 2 Duo it's just not holding up. I'm in for about a gig of swap!

Anyway, the new VM is on a quad core xeon and has up to 16GB of RAM available. My problem is I can't figure out how to move to the new machine.

According to Moving ZCS to New Server - Zimbra :: Wiki and
CLI zmrestore Network Edition only - Zimbra :: Wiki
This shouldn't be very painful but I'm running into some scary messages along the way.

I'm running the install of 6.0.4 onto CentOS 5.x (latest yum updates) and I use the --platform-override and --license /downloads/license.xml

I go through and configure everything but here's what happens:

*** CONFIGURATION COMPLETE - press 'a' to apply
Select from menu, or press 'a' to apply config (? - help) a
Save configuration data to a file? [Yes] Yes
Save config in file: [/opt/zimbra/config.32506]
Saving config in /opt/zimbra/config.32506...done.
The system will be modified - continue? [No] Yes
Operations logged to /tmp/zmsetup.01252010-233701.log
Setting local config values...done.
Setting up CA...done.
Deploying CA to /opt/zimbra/conf/ca ...done.
Creating SSL certificate...done.
Installing mailboxd SSL certificates...done.
Initializing ldap...done.
Setting replication password...done.
Setting Postfix password...done.
Setting amavis password...done.
Setting nginx password...done.
Creating server entry for z1.ourRealDomainName.com...failed.
Saving CA in ldap ...done.
Saving SSL Certificate in ldap ...done.
Setting spell check URL...failed.
Setting service ports on z1.ourRealDomainName.com...done.
Adding z1.ourRealDomainName.com to zimbraMailHostPool in default COS...failed. Couldn't find a server entry for z1.ourRealDomainName.com
Installing webclient skins...
lavender...failed.
steel...failed.
sand...failed.
hotrod...failed.
smoke...failed.
bare...failed.
bones...failed.
sky...failed.
zmail...failed.
beach...failed.
lemongrass...failed.
yahoo...failed.
goldrush...failed.
waves...failed.
Finished installing webclient skins.
Setting zimbraFeatureIMEnabled=FALSE...failed.
Setting zimbraFeatureTasksEnabled=TRUE...failed.
Setting zimbraFeatureBriefcasesEnabled=TRUE...failed.
Setting zimbraFeatureNotebookEnabled=TRUE...failed.
Setting convertd URL...failed.
Setting MTA auth host...failed.
Setting TimeZone Preference...failed.
Initializing mta config...done.
Setting services on z1.ourRealDomainName.com...done.
Creating domain z1.ourRealDomainName.com...failed.
Setting default domain name...failed.
Setting up default domain admin UI components..failed.
Granting group zimbraDomainAdmins@z1.ourRealDomainName.com domain right +domainAdminConsoleRights on z1.ourRealDomainName.com...failed.
Granting group zimbraDomainAdmins@z1.ourRealDomainName.com global right +domainAdminZimletRights...failed.
Setting up global distribution list admin UI components..failed.
Granting group zimbraDLAdmins@z1.ourRealDomainName.com global right +adminConsoleDLRights...failed.
Granting group zimbraDLAdmins@z1.ourRealDomainName.com global right +listAccount...failed.
Creating domain z1.ourRealDomainName.com...failed.
Creating admin account admin@z1.ourRealDomainName.com...failed.
Creating root alias...failed.
Creating postmaster alias...failed.
Creating user wiki@z1.ourRealDomainName.com...failed.
Creating user spam.mzkt3we0@z1.ourRealDomainName.com...failed.
Creating user ham.zduynqeo6p@z1.ourRealDomainName.com...failed.
Setting spam training accounts...failed.
Initializing store sql database...done.
Setting zimbraSmtpHostname for z1.ourRealDomainName.com...failed.
Configuring SNMP...done.
Checking for default IM conference room...not present.
Initializing default IM conference room...failed.
Setting up syslog.conf...ERROR: service.FAILURE (system failure: unable to get config) (cause: javax.naming.AuthenticationException [LDAP: error code 49 - Invalid Credentials])
updateSyslog: Updating /etc/syslog.conf....done.
done.
Setting default backup schedule...Done
Looking for valid license to install...failed to install license.

*******ERROR

Failed to install a license - this will prevent your server from functioning properly
Please contact Zimbra to obtain a license
Press RETURN to continue
Starting servers...Unable to determine enabled services from ldap.
done.
Installing common zimlets...
com_zimbra_local...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_email...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_ymemoticons...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_bulkprovision...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_phone...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_date...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_url...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_adminversioncheck...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_cert_manager...failed. This may impact system functionality.
Finished installing common zimlets.
Installing network zimlets...
com_zimbra_backuprestore...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_mobilesync...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_convertd...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_hsm...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_license...failed. This may impact system functionality.
com_zimbra_delegatedadmin...failed. This may impact system functionality.
Finished installing network zimlets.
Initializing Documents...failed to initialize documents...see logfile for details.
Restarting mailboxd...done.
Setting up zimbra crontab...done.


Moving /tmp/zmsetup.01252010-233701.log to /opt/zimbra/log


Configuration complete - press return to exit
Is this busted or are all these failed messages to be ignored or what?