Results 1 to 2 of 2

Thread: problem with sending an local email

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default problem with sending an local email

    I have a special mail, when i'm forwarding a mail does not reach the mailbox in the same server, ie the picture is as follows, when I answer a "particular mail", this never reaches in the local recipient but if reaches one of the street, I'm looking in the maillog and says status: send in the both the local and external mail.
    Do you have anything idea?
    maybe do you need anything else?
    tnks.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Does the target mailbox have any filters assigned ? Please post the information from /var/log/zimbra.log when the email is sent.

Similar Threads

  1. [SOLVED] mailboxmanager does not start
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 01-30-2012, 11:40 PM
  2. Local Failure Notice Email
    By MP-NNCSB in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 12-16-2009, 07:31 AM
  3. Problem creating an email filter from disribution list
    By shasson in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2009, 05:11 PM
  4. Missing Email Problem
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2008, 11:01 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 03-12-2008, 06:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •