Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Zimbra not responding

  1. #11
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default Always the same user?

    Is it always the same IP having the issue? If it's happening from lots of different IPs, there may be an issue. If it's the same user each time, they may just have a bad client.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  2. #12
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Default different IPs, and different Connections

    yess, this happens from different connections. even from different DSL connections to the server.

    i can 171 occurrences in my log file now

    i don't know wt to do to trace the exception generator!! is it sthg concerning IE? or nthg to do with IE?

  3. #13
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default Ok...

    This may be related to bug 13107. Please add a comment to that bug explaining your situation and attach your logfile.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 04-19-2011, 09:24 AM
  2. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  3. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM
  4. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 06:18 PM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •