Results 1 to 10 of 10

Thread: Domain Problem

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    13
    Rep Power
    10

    Default Domain Problem

    I must preface this question by saying other then the problem I am having now, I love zimbra. The interface is very clean and it runs pretty well. So here is my problem. I have a the server setup on FC3 and under my server settings when I have "DNS Lookup enabled" I can not receive any email, but I can send to all domains. So, when I disable "DNS Lookup enabled" I can recieve all email and I can send to most domain's but I can't send to hotmail.com for example. In the zimbra.log I get the following error....

    07C388B4238: to=<xxxxxxxx@hotmail.com>, relay=none, delay=33809, status=deferred (connect to hotmail.com[64.4.33.7]: Connection timed out)

    So it looks like I am resolving the domain name, but I don't know if I am looking the their mx record correctly. This error is not caused by a busy server on their end because when I am setup like this I can never get through.

    When I have "DNS Lookup enabled" I get the following error...

    Oct 13 06:38:20 mail1 postfix/lmtp[11677]: D059D8B4223: to=<xxxxxx@grassyassamoeba.com>, relay=none, delay=190, status=deferred (connect to mail1.grassyassamoeba.com[68.76.xxx.142]: Connection timed out)

    Any help would be greatly appreciated. Thanks
    Last edited by csyperski; 10-13-2005 at 08:15 AM.

Similar Threads

  1. Problem setting default theme for a domain
    By iain in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 09-19-2007, 01:14 AM
  2. virtual domain login problem
    By wkruchas in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2007, 08:52 PM
  3. Domain Alias / User Alias problem after upgrading.
    By Bingo in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2007, 04:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •