Results 1 to 5 of 5

Thread: CVS not open?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    59
    Rep Power
    9

    Default CVS not open?

    I waiting for CVS open a few day, it's closed for Zimbra Developer need???

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    CVS should be up. We just have taken down the web version as it was causing too much load on the server (shared with bugzilla).
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    59
    Rep Power
    9

    Thumbs up Thank you for answer me

    Quote Originally Posted by KevinH
    CVS should be up. We just have taken down the web version as it was causing too much load on the server (shared with bugzilla).
    'O' what's time it can open I have to see some code about java Mail .
    Just want to know how zimbra Developers use the Java Mail to send mail.
    I waiting this open
    Thank you !! it's good

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    59
    Rep Power
    9

    Question what's the cvs usenmae and password for download

    I use the TortoiseCVS use ssh want to download the zimbra code, but the need usename and password ,and I try input my ID crossany and my bugzilla ID crossrush and they password but also Access defeat . what I to do can download the cvs.
    I very want to what time the Zimbra 3.2 GA coming time ?
    My company Zimbra server waiting for Update to 3.2.
    Thank you!!
    Last edited by crossany; 07-24-2006 at 12:56 AM.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    We've moved to SVN now. See this link:

    http://sourceforge.net/svn/?group_id=153217
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Similar Threads

  1. Error message in Server status
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 04-19-2007, 09:55 AM
  2. HTTPS problem
    By EnglishDude in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-25-2006, 08:40 AM
  3. open port 7071
    By pgrayove in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2006, 09:08 AM
  4. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 05:30 PM
  5. Move server to different OS
    By EriSan500 in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 03-05-2006, 01:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •