Results 1 to 3 of 3

Thread: How to send Mail from my Intranet to Internet

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default How to send Mail from my Intranet to Internet

    Hello dear Friends. I just installed Zimbra on Centos 5,4 in my intranet and it's working perfectly, I can send mail between clients on the intranet but I don't know what to do in order to send the mail to internet, for example to yahoo and hotmail accounts, I don`t know in what place I have to configure. In my intranet I use the addresses 192.168.0.1 to 192.168.0.50 with mask 255.255.255.0. Thanks a lot any help

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by ferter7 View Post
    Hello dear Friends. I just installed Zimbra on Centos 5,4 in my intranet and it's working perfectly, I can send mail between clients on the intranet but I don't know what to do in order to send the mail to internet, for example to yahoo and hotmail accounts, I don`t know in what place I have to configure. In my intranet I use the addresses 192.168.0.1 to 192.168.0.50 with mask 255.255.255.0. Thanks a lot any help
    Have you actually tried sending an email to an external account? If you have what's the problem you're seeing? If there's a problem have a look in the log files to see what it is (and you should also search the forums). Zimbra needs no special set-up to send email to an external address.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    594
    Rep Power
    8

    Default

    By default you should be able to send mail to internet. Else make sure you have zimbraDNSlookupEnabled set to true

Similar Threads

  1. No email in or out
    By ValueVPS in forum Installation
    Replies: 37
    Last Post: 01-13-2010, 11:56 AM
  2. zmamavisdctl stopped and won't restart
    By alto in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2008, 12:41 AM
  3. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-09-2008, 10:05 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •