Results 1 to 2 of 2

Thread: Unable to determine enabled services from ldap.

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default Unable to determine enabled services from ldap.

    Tried to re-issue certificates when zimbra started to give certificate revoked error following the instructions on this page:

    Recreating a Self-Signed SSL Certificate - Zimbra :: Wiki

    when I ran after stopping zimbra and running zmcontrol start I got an error about ldap not being able to start (error was similar to the following post). I followed these instructions to restore ldap:

    http://www.zimbra.com/forums/adminis...-solution.html

    The server still wont start but the error now is different:

    [zimbra@mail ~]$ zmcontrol status
    Unable to determine enabled services from ldap.
    Enabled services read from cache. Service list may be inaccurate.
    Host mail.todoblue.com
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Stopped
    zmmailboxdctl is not running.
    mta Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running


    [zimbra@mail ~]$ zmcontrol start
    Host mail.todoblue.com
    Unable to determine enabled services from ldap.
    Enabled services read from cache. Service list may be inaccurate.
    Starting logger...Done.
    Starting mailbox...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Done.
    Starting snmp...Done.
    Starting spell...Done.
    Starting mta...Done.
    Starting stats...Done.


    ********************

    This is a production email server. Please help!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Welcome to the forums

    How do you know that LDAP was corrupt ? Do you have a good backup that you can role back too ? It would also help if you updated your profile with
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

Similar Threads

  1. Replies: 48
    Last Post: 09-18-2012, 09:49 AM
  2. [SOLVED] install zcs 6 beta1 / centos 5.3 - LDAP FAIL
    By powrrrplay in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-24-2009, 10:15 AM
  3. LDAP Cannot bind on migration to new server
    By neekster in forum Migration
    Replies: 23
    Last Post: 03-09-2009, 03:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •