Results 1 to 6 of 6

Thread: Error at Admin Page

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    123
    Rep Power
    9

    Default Error at Admin Page

    Hi,

    I have encountered this error when clicking User Account link at the Zimbra Admin page.

    Message: Unknown Error
    Error code: AjxException.UNKNOWN_ERROR
    Method: AjxRpc.prototype._invoke
    Details:[Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIXMLHttpRequest.send]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: https://email.kukum.edu.my:7071/zimb...v=060626101329 :: anonymous :: line 126" data: no]

    Any ideas. Thanx.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    How interesting.

    Could you post your log (/var/log/zimbra.log), your audit log (/opt/zimbra/log/audit.log), and your stacktrace log (/opt/zimbra/log/zimbra.log)?

    Is this a one time thing or does it happen all the time? Also, are you trying to view the user's mail, or edit the user's properties?

    Thanks
    jh
    Quote Originally Posted by scalper
    Hi,

    I have encountered this error when clicking User Account link at the Zimbra Admin page.
    Message: Unknown Error
    Error code: AjxException.UNKNOWN_ERROR
    Method: AjxRpc.prototype._invoke
    Details:[Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIXMLHttpRequest.send]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: https://email.kukum.edu.my:7071/zimb...v=060626101329 :: anonymous :: line 126" data: no]
    Any ideas. Thanx.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    123
    Rep Power
    9

    Default

    It is a one time thing. I was at the statistic page and I clicked the User account link. Then the error came.
    Last edited by scalper; 07-23-2006 at 04:13 AM.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    123
    Rep Power
    9

    Default

    Attached is the logs at the day it happened.
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    This means the web client can't contact the server. Do you have any odd routing or firewall between your Zimbra server and your web client? Did you change the Zimbra port or modify tomcat in anyway?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    KL, Malaysia
    Posts
    123
    Rep Power
    9

    Default

    I am using zimbra default configuration. The server sits in a secure VLAN with limited ports going in/out. The core switch and firewall have been reconfigured. Things works normally now!

    Thanx.

Similar Threads

  1. Admin page not translated.
    By tom mix in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 3
    Last Post: 06-24-2007, 11:49 PM
  2. Admin page
    By Storm16 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-01-2006, 08:37 AM
  3. Broken? Max msg/attachment size in admin MTA page
    By Henrik in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-26-2006, 09:45 AM
  4. problem with admin page display.
    By jamesjr555 in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 06-30-2006, 01:52 PM
  5. Admin Login Page all grey!
    By graystarr in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2006, 06:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •