Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra Admin Extensions missing with Internet Explorer

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    75
    Rep Power
    5

    Default Zimbra Admin Extensions missing with Internet Explorer

    Hi

    I have a really wired problem. I have a Samba domain that works with Zimbra LDAP.

    The Zimbra Web UI needs 2 admin extensions for this:
    zimbra_posixaccount and
    zimbra_samba

    The two extensions works fine with Firefox.

    Now a Windows user told me that he can not add users over the Web UI to the domain. So i have tested it myself and when i connect to the Web UI with Internet Explorer the two extensions are missing

    The extensions are shown in the extension list, but on the main menu they are not there. They are also missing if i try to add a new user (so i get always an error -> uid not set ...).

    Tested wit Internet Explorer 8.0

    Has someone the same problem? By the way how can that be?

    Yogg
    Release 7.1.2_GA_3268.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    75
    Rep Power
    5

    Default

    Nobody same problem?
    Release 7.1.2_GA_3268.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 05:42 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •