Results 1 to 3 of 3

Thread: I just test the 3.2_M2 find a bug

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    59
    Rep Power
    9

    Post I just test the 3.2_M2 find a bug

    That I just install the 3.2.M2 I care of the Bug 8443 that sent a chinese
    filename attachment have be resolved. This good, but I find when I forward a
    mail with chinese filename attachment I find the filename also display a error
    code. I juse see the Orignal Mail I send. I find this, when send a mail with
    chinses filename attachment, the Orignal Mail like this :
    Content-Type: application/octet-stream
    Content-Transfer-Encoding: base64
    Content-Disposition: attachment;
    filename="=?utf-8?Q?=E8=81=8C=E5=91=98=E9=82=AE=E7=AE=B1=E5=90=8D( =E4=BB=A5=E6=9B=B4=E6=96=B0).xls?="

    But When forward it to my Gmail , this Orignal Mail show in the Gmail like this:
    Content-Type: application/octet-stream
    Content-Transfer-Encoding: base64
    Content-Disposition: attachment; filename="LX

    (弭�).xls"

    So I guess that when Zimbra Mail forward the Mail with chinese filename
    attachment not point out the use which encoding for filename . I think just
    point out the filename encoding this bug will resolved. Thank !

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Please use bugzilla to file any bugs you find, they can be tracked easier there.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default I added this to bug 7361...

    Thanks very much for the catch -- fixed in CVS and will be in the next release.

    But phoenix is right -- in general, it's always best to file these issues in bugzilla.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Using Zimbra LDAP for System Auth
    By webguyinternet in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-22-2007, 04:35 PM
  2. AD GAL: successful, but empty, test results
    By tmadden in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2006, 04:36 PM
  3. will be the accent char bug fixed anytime soon?
    By lfarkas in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2006, 04:19 AM
  4. serious IMAP download bug (6326)
    By ericding in forum Developers
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-2006, 11:34 AM
  5. i18n, bug 5912 and other considerations
    By Kafka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 9
    Last Post: 02-22-2006, 04:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •