Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Problem show image in mail

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    78
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Problem show image in mail

    HI,

    When i try a forward email with image inside,in new mail image is a attach.

    Why?

    Thanks in advance.

    Best Regards
    Antonello.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    In your preferences do you have it set to always compose in plain text? That does not support inline images so wehn you forward a message it converts them to attachments. You should make sure the option "Reply/Forward using format of the original message" is selected so when you forward a html email it stays in html format

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    78
    Rep Power
    6

    Default

    OK,

    I resolved problem, i fix compose email in html format.

    Thanks.
    Antonello.

Similar Threads

  1. [SOLVED] service zimbra starting slow
    By lufermalgo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-05-2010, 03:06 PM
  2. Antivirus failing to start in scripted restart
    By dwmtractor in forum Administrators
    Replies: 25
    Last Post: 08-06-2009, 05:33 PM
  3. Migration Assistance
    By dwill in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 12-02-2008, 08:20 AM
  4. [SOLVED] Zimbra don't work - zmmailboxd
    By dmalherbe in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 11-20-2008, 10:05 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •