Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: [SOLVED] No disclaimers when sending messages with local client

  1. #21
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    LOL That be why you could not find it Okay, I think I know what is happening now. BRB.

  2. #22
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Okay put this into the script so you can see what is happening
    Code:
    enable=`/opt/zimbra/bin/zmprov gd $domain | grep zimbraDomainPrefMailSignatureEnabled | awk '{print $2}'`
    
    echo "$enable - $domain" >> /tmp/disclaimer.trace
    
    if [ ! -z $enable ]; then                    # if not empty
    and then send two emails through again. I am guessing that for some reason the domain is not matching the one in Zimbra; which means it is not triggering the disclaimer to be added.

  3. #23
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    42
    Rep Power
    5

    Default

    great!! that exactly that problem, the domain were not the same into zimbra, corrected the typo the disclaimer appeared.

    Thank you man.

  4. #24
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Cool Remember to remove the trace code from the disclaimer script

  5. #25
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    42
    Rep Power
    5

    Default

    i tried on a test machine, tomorrow that machine will be formatted

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 07:34 AM
  2. Slow Sending Messages with Zimbra?
    By Diranged in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 08-22-2010, 01:51 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-08-2010, 08:49 AM
  4. web client not sending or receiving mail
    By eaperezh in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-16-2006, 05:46 PM
  5. Error sending to external address from web client
    By Billy in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 10-24-2005, 09:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •