Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Recent Migration - LDAP not autofilling during mail composition

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dahlonega, Ga
    Posts
    53
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Recent Migration - LDAP not autofilling during mail composition

    Recent move from Mac OS X (ZCS 6.05) to Ubuntu 8.04LTS (ZCS 6.05)

    All is well with the exception of the auto-completion not working on the server, nor on client e-mail programs.

    I've ran zmfixperms - extended

    I've manually checked the permissions on random files used by slapd, etc.

    Here's a couple of outputs from slapd

    Code:
    /opt/zimbra/openldap-2.4.21.3z/sbin/slapd -Tt -F /opt/zimbra/data/ldap/config
    config file testing succeeded
    Code:
    /opt/zimbra/openldap-2.4.21.3z/sbin/slapd -d7 -l LOCAL0 -4 -u zimbra -h ldap://mail.lumpkin.k12.ga.us:389 -F /opt/zimbra/data/ldap/config
    @(#) $OpenLDAP: slapd 2.4.21 (Jan  7 2010 21:10:15) $
    	root@build26.lab.zimbra.com:/home/build/p4/main/ThirdParty/openldap/openldap-2.4.21.3z/servers/slapd
    ldap_pvt_gethostbyname_a: host=mail, r=0
    daemon_init: ldap://mail.lumpkin.k12.ga.us:389
    daemon_init: listen on ldap://mail.lumpkin.k12.ga.us:389
    daemon_init: 1 listeners to open...
    ldap_url_parse_ext(ldap://mail.lumpkin.k12.ga.us:389)
    daemon: bind(7) failed errno=13 (Permission denied)
    slap_open_listener: failed on ldap://mail.lumpkin.k12.ga.us:389
    slapd stopped.
    connections_destroy: nothing to destroy.
    Any other commands to help me sniff this out would be appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dahlonega, Ga
    Posts
    53
    Rep Power
    7

    Default

    Well we had a major crash today and after a restoration from last night's backup - all is well.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  2. [SOLVED] service zimbra starting slow
    By lufermalgo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-05-2010, 02:06 PM
  3. Replies: 30
    Last Post: 01-13-2009, 07:00 AM
  4. [SOLVED] Zimbra don't work - zmmailboxd
    By dmalherbe in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 11-20-2008, 09:05 AM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 08:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •