Results 1 to 2 of 2

Thread: mailbox not starting

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Montevideo - Uruguay
    Posts
    106
    Rep Power
    7

    Default mailbox not starting

    Hi!

    Zimbra (mailbox) is not starting ...

    antivirus Running
    ldap Running
    logger Stopped
    zmlogswatchctl is not running
    mailbox Stopped
    zmmailboxdctl is not running.
    mta Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running


    That happened after a hardware problem that rebooted the server several times. What can I do ?

    Regards.

    I could start the mailbox service, but when that happens the server "reboots". Seems that Zimbra service is "rebooting" the server.
    Last edited by agd; 03-11-2010 at 09:18 PM. Reason: update
    --
    AGD

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Zimbra will not reboot a server.

    Please check your Log Files - Zimbra :: Wiki for any error messages.

Similar Threads

  1. upgrade broke server :Unable to connect to the MTA
    By esb123 in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 05-02-2012, 12:20 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 10-22-2008, 10:24 AM
  3. Mailbox and logger not starting - SLES9 M3 Beta436
    By DanielP in forum Installation
    Replies: 49
    Last Post: 08-25-2008, 03:23 AM
  4. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 05:53 PM
  5. Zimbra on Debian?
    By omry_y in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 11-04-2005, 10:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •