Results 1 to 3 of 3

Thread: LDAP and LDAPS BOTH REQUIRE

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    188
    Rep Power
    6

    Exclamation LDAP and LDAPS BOTH REQUIRE

    Hi all,
    Has any one enabled ldaps i.e. port 636 and ldap i.e. port 389?
    I am using 5.0.18 and requires both .
    Please help

    regards
    Adeel

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    37
    Rep Power
    8

    Default

    Was there any resolution to this question? I'm in the process of searching around the site to see if this can be done.

    Thanks.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default

    I haven't tried this but zmlocalconfig -e ldap_bind_url="ldap://x.x.x.x ldaps://x.x.x.x" looks like it should work.

Similar Threads

  1. Enable LDAP over TLS _and_ SSL
    By LaFong in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2010, 10:36 AM
  2. LDAP replication stop working on ldapssl
    By premoddev in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-2008, 02:30 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-04-2008, 01:43 AM
  4. External Authentication with Active Directory via LDAPS
    By merrill in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2007, 02:13 PM
  5. LDAP won't start after reboot
    By cdyer in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-13-2006, 01:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •