Results 1 to 5 of 5

Thread: One Last Rebranding Issue

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default One Last Rebranding Issue

    We have been able to take care of all of the rebranding except for one issue. When sharing folders, the user will go to the link and be asked for the email and password. In Firefox the window says "A username and password are being requested by MyDomain | Domain Names, Web Hosting, and Free Domain Services. The site says "Zimbra""

    In IE it says:
    The server mail.mydomain.com at Zimbra requires a username and password.

    How can I remove the Zimbra name from these login boxes?

    And not to put any pressure on but be need to get this resolved ASAP.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Please update your profile with the full details from
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default

    Done
    Release 6.0.2_GA_1912.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default

    Any help on this? I really need to get this taken care of and I can't figure out where to change this.

    Thanks

  5. #5
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    29
    Rep Power
    3

    Default An updates??

    I am running 7.1.4_GA_2555.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 NETWORK edition, Patch 7.1.4_P1.

    I am having the same issue. I have tried changing it in the admin panel under both the global settings and on the domain settings without any success.

    Should this be reported as a bug?

    Thank you!

Similar Threads

  1. ZCO sync issue
    By btsang in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 09-22-2009, 12:19 PM
  2. Local mail issue or setup issue?
    By FlyingFish in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-22-2009, 10:04 AM
  3. Zimbra desktop and AVG Free 8.0 Issue
    By mannix77 in forum General Questions
    Replies: 6
    Last Post: 09-25-2008, 01:34 PM
  4. Intermittent issue (issue# 5852) ?
    By nick20 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2006, 02:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •