Results 1 to 7 of 7

Thread: [SOLVED] Suddenly local emails marked as spam

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    19
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Suddenly local emails marked as spam

    Hello i've been using zimbra for like 2 years now.

    Suddenly some email accounts started being marked as spam when sending from outlook.

    here are the headers

    Code:
    Return-Path: sender@domain.com
    Received: from mail.domain.com (LHLO mail.domain.com) (192.168.169.33) by
     mail.domain.com with LMTP; Tue, 6 Apr 2010 11:18:30 -0400 (CLT)
    Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
    	by mail.domain.com (Postfix) with ESMTP id B5B221F3800F
    	for <reciever@domain.com>; Tue,  6 Apr 2010 11:18:30 -0400 (CLT)
    X-Virus-Scanned: amavisd-new at mail.domain.com
    X-Spam-Flag: YES
    X-Spam-Score: 7.973
    X-Spam-Level: *******
    X-Spam-Status: Yes, score=7.973 tagged_above=-10 required=6.6
    	tests=[AWL=-2.017, BAYES_80=2, DNS_FROM_OPENWHOIS=1.13,
    	FH_DATE_PAST_20XX=3.188, HTML_MESSAGE=0.001, MIME_HTML_MOSTLY=0.001,
    	RDNS_NONE=0.1, TVD_RCVD_SINGLE=1.351, TVD_SPACE_RATIO=2.219]
    Received: from mail.domain.com ([127.0.0.1])
    	by localhost (mail.domain.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    	with ESMTP id ugfxW7d-22d1 for <reciever@domain.com>;
    	Tue,  6 Apr 2010 11:18:30 -0400 (CLT)
    Received: from JANTILAOCONTABILIDAD (unknown [192.168.169.143])
    	by mail.domain.com (Postfix) with ESMTP id 4BBAC1F3800E
    	for <reciever@domain.com>; Tue,  6 Apr 2010 11:18:30 -0400 (CLT)
    From: "Susana Ceron" <sender@domain.com>
    To: <reciever@domain.com>
    Subject: prueba
    Date: Tue, 6 Apr 2010 12:25:53 -0400
    Message-ID: <000a01cad5a5$d4390ff0$7cab2fd0$@cl>
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/alternative;
    	boundary="----=_NextPart_000_000B_01CAD584.4D276FF0"
    X-Mailer: Microsoft Office Outlook 12.0
    Thread-Index: AcrVpdQJUvO3FUTIS7C+agAKMEi7Ww==
    Content-Language: es
    
    This is a multi-part message in MIME format.
    
    ------=_NextPart_000_000B_01CAD584.4D276FF0
    Content-Type: text/plain;
    	charset="us-ascii"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    
    prueba
    
    
    ------=_NextPart_000_000B_01CAD584.4D276FF0
    Content-Type: text/html;
    	charset="us-ascii"
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    
    <html xmlns:v=3D"urn:schemas-microsoft-com:vml" =
    xmlns:o=3D"urn:schemas-microsoft-com:office:office" =
    xmlns:w=3D"urn:schemas-microsoft-com:office:word" =
    xmlns:m=3D"http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" =
    xmlns=3D"http://www.w3.org/TR/REC-html40">
    
    <head>
    <meta http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; =
    charset=3Dus-ascii">
    <meta name=3DGenerator content=3D"Microsoft Word 12 (filtered medium)">
    <style>
    <!--
     /* Font Definitions */
     @font-face
    	{font-family:Calibri;
    	panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
     /* Style Definitions */
     p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
    	{margin:0cm;
    	margin-bottom:.0001pt;
    	font-size:11.0pt;
    	font-family:"Calibri","sans-serif";}
    a:link, span.MsoHyperlink
    	{mso-style-priority:99;
    	color:blue;
    	text-decoration:underline;}
    a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
    	{mso-style-priority:99;
    	color:purple;
    	text-decoration:underline;}
    span.EstiloCorreo17
    	{mso-style-type:personal-compose;
    	font-family:"Calibri","sans-serif";
    	color:windowtext;}
    .MsoChpDefault
    	{mso-style-type:export-only;}
    @page Section1
    	{size:612.0pt 792.0pt;
    	margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm;}
    div.Section1
    	{page:Section1;}
    -->
    </style>
    <!--[if gte mso 9]><xml>
     <o:shapedefaults v:ext=3D"edit" spidmax=3D"1026" />
    </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
     <o:shapelayout v:ext=3D"edit">
      <o:idmap v:ext=3D"edit" data=3D"1" />
     </o:shapelayout></xml><![endif]-->
    </head>
    
    <body lang=3DES link=3Dblue vlink=3Dpurple>
    
    <div class=3DSection1>
    
    <p class=3DMsoNormal>prueba<o:p></o:p></p>
    
    </div>
    
    </body>
    
    </html>
    
    ------=_NextPart_000_000B_01CAD584.4D276FF0--
    I need help urgently

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    212
    Rep Power
    7

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    19
    Rep Power
    7

    Default

    thanks let me check, i was just reading that post

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    19
    Rep Power
    7

    Default

    i still got them as spam but the score is less

    X-Virus-Scanned: amavisd-new at mail.domain.com
    X-Spam-Flag: YES
    X-Spam-Score: 6.883
    X-Spam-Level: ******
    X-Spam-Status: Yes, score=6.883 tagged_above=-10 required=6.6
    tests=[AWL=0.081, BAYES_80=2, DNS_FROM_OPENWHOIS=1.13,
    HTML_MESSAGE=0.001, MIME_HTML_MOSTLY=0.001, RDNS_NONE=0.1,
    TVD_RCVD_SINGLE=1.351, TVD_SPACE_RATIO=2.219]

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Search the forums for DNS_FROM_OPENWHOIS.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    212
    Rep Power
    7

    Default

    Look up DNS_FROM_OPENWHOIS in the forums. Here is a thread I found real quick:
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...openwhois.html

    Check your DNS servers for your domain to make sure they are all valid.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    19
    Rep Power
    7

    Default

    THANKS! i got it resolved

Similar Threads

  1. local mail getting marked as spam?
    By bjquinn in forum Administrators
    Replies: 61
    Last Post: 09-07-2010, 09:23 PM
  2. [SOLVED] Local Domain Users emails tagged SPAM
    By owl700 in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 04-06-2010, 05:41 AM
  3. messages marked as spam not training filter?
    By xtremetoonz in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2008, 05:21 AM
  4. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  5. Outgoing messages marked as spam
    By jimramsey in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2008, 02:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •