Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 37 of 37

Thread: zimbra email going to spam folder

  1. #31
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

  2. #32
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Look in the headers of your email and do a web search for 'DKIM test sites'.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #33
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    India
    Posts
    42
    Rep Power
    5

    Default

    i was check with dig command .. result is ...

    [root@zimbra ~]# dig xxxxxxxx.in txt

    ; <<>> DiG 9.3.3rc2 <<>> xxxxxxxx.in txt
    ;; global options: printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 35552
    ;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 1

    ;; QUESTION SECTION:
    ;xxxxxxxx.in. IN TXT

    ;; ANSWER SECTION:
    xxxxxxxx.in. 700 IN TXT "v=spf1 mx -all"
    xxxxxxxx.in. 700 IN TXT "v=DKIM1\; g=*\; k=rsa\; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQC1fZiqFjdx RC+IXnHTxaIisuyhydriyGk9PiK4cr/0MKQQtODAO3vBsVd2lw2o8n5dd1iDL1PMxmlOOXdaGSb5g0yFT Fn2x0hKx4fJ2hHPgSBVaGzP4zWYrNEFbYvw4AtMgq0MjVHEI/2t3D33qq/ZVtle4p6rMDJQ6dMLZZXwkwIDAQAB"

    ;; AUTHORITY SECTION:
    xxxxxxxx.in. 700 IN NS xxxxxxxx.in.

    ;; ADDITIONAL SECTION:
    xxxxxxxx.in. 700 IN A 192.168.88.4

    ;; Query time: 1 msec
    ;; SERVER: 192.168.88.4#53(192.168.88.4)
    ;; WHEN: Wed May 12 18:34:32 2010
    ;; MSG SIZE rcvd: 337

  4. #34
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    That is resolving against your internal DNS ... have you made the same change to your external record ?

  5. #35
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    India
    Posts
    42
    Rep Power
    5

    Default

    Not showing DKIM sign in headers

  6. #36
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by girishparmar View Post
    Not showing DKIM sign in headers
    Then I guess your configuration of DKIM hasn't worked, I'd suggest you go through the stpes again and check that everything is set-up correctly then try some debugging steps or some of the other solutions for getting DKIm working.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #37
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    38
    Rep Power
    5

    Red face

    Does this install work even for Debian OS. ??

    Not sure

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-20-2009, 01:06 PM
  2. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •